HELLAS D2- SNELWIEK D 2

Afgelopen zaterdag sloot D2 het zaalseizoen af met een mooie overwinning op Snelwiek. We speelden tegen kleine, snelle mannetjes waarvan we wisten dat het lastig zou worden om de 1-tegen-1 dekking uit te voeren. Met name de linksopbouw was erg handig en kon veel vrij schieten. Gelukkig lieten zowel Hugo, Fabian als Tom hun keeperstalent zien door een hoop ballen te stoppen! Op een paar doorbraken na stond de dekking supergoed en onderschepten jullie vaak de bal. In de aanval wisten de opbouwers het lengtevoordeel goed te benutten en leverden mooie doelpunten van afstand. Hierdoor gingen de mannen van Snelwiek in de tweede helft wat verder uitstappen, maar dat loste Hellas goed op met snelle passeerbewegingen en mooie passes naar de hoek en cirkel. Waar het de eerste helft gelijk op ging, wisten jullie er de tweede helft door zowel goede aanvallende als verdedigende acties een mooie 20-16 overwinning uit te slepen. Goed gedaan mannen!!