Hellas 90 Jaar

Hellas bestaat op 15 maart 2017 90 jaar en dat gaan we vieren! Alle informatie hoe we dat gaan doen vind je op deze pagina.

We willen dit jubileum 90 dagen vieren. We starten op 15 maart en eindigen op 10 juni met een daverend slotfeest. In die periode is er voor iedereen wat wils. Voor alle Hellenen van klein tot groot, oud-Hellenen, vrienden en bekenden van Hellas. Ook vergeten we onze buren niet, de Vogelwijkers.

Met al deze activiteiten willen we zoveel mogelijk leden, ouders van leden en iedereen die Hellas een warm hart toedraagt, bij elkaar brengen. Daarbij vragen we voor een aantal activiteiten een financiële bijdrage waardoor we zowel alle feestelijkheden kunnen betalen en op een leuke wijze met elkaar dat jaarlijkse extra bedrag bij elkaar halen om Hellas draaiende te houden.

Tussentijds gaan we gewoon door met handballen, dus soms gaat het passen en meten worden. Maar dat zijn we wel gewend met elkaar!

Wat die activiteiten zijn, kun je zien in het programma.

Om die activiteiten te kunnen doen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die zo’n activiteit willen organiseren of willen meehelpen. Als je er al zin in krijgt zodra je het programma leest, informeer dan even bij Marian, Anneke, René of Jacqueline of stuur een mailtje naar hellas@handbal.nl.

Laatste nieuws:

• Autorally 22 april 09/04/2017

Autorally? Nou ja, auto puzzeltocht!!

Mocht je denken dat we met elkaar gaan racen op de sintelbaan, dat is het niet. Wel is het een gezellige puzzeltocht die je met elkaar in de auto maakt. Vind je route en antwoorden op de vragen die je meekrijgt.

Wie wint de puzzeltocht?

Het team met de meeste goede punten is de winnaar! Het gaat er dus niet om hoe lang je er over doet. Wees voorzichtig, maak het gezellig en kijk goed om je heen om de antwoorden te vinden.

Wie mogen er meedoen?

Iedere bekende van Hellas: Leden, oud-leden, ouders van leden, met elkaar of met vrienden. Alle inzittenden in een auto vormen een team.

Wil je graag meedoen, maar zijn de kids nog te klein? Geef ze op voor de spelletjesmiddag bij Hellas! Die is er voor kinderen van 4 t/m E-jeugd, en zo gepland dat jullie onbekommerd kunnen gaan puzzelen.

Waar is de start en finish?

De puzzeltocht begint en eindigt bij de clubtent.

Hoe laat starten en wanneer klaar?

We starten op zaterdag 22 april vanaf 13.00 uur. Om de 5 minuten start een auto. We verwachten dat jullie tussen de 3 en 4 uur onderweg zijn. De laatste auto is waarschijnlijk wel terug om 18.00 uur…….
    Hoe kunnen we ons inschrijven?

Je schrijft je in per auto. Wel handig als daar een teamnaam met contactpersoon bij opgeven wordt. Dat kan via de inschrijflijst die op het mededelingenbord in de clubtent naast de CMA-kamer hangt. Maar je kan ook een mailtje sturen naar hellas@handbal.nl.

Wat zijn de kosten?

Per auto betaal je €10,- voordat je van start gaat.

• Webshop artikelen met jubileum logo! 07/04/2017

Speciale actie

Alle bestellingen via de Hellas webshop worden t/m maart 2018 gratis bedrukt met het Hellas jubileum logo.

Bestel snel !!!

• Klaverjassen bij Hellas! 07/03/2017

Wat vroeger zo gewoon was en nu al veel te lang niet meer gedaan: we gaan weer gezellig klaverjassen bij Hellas. Als onderdeel van onze jubileum activiteiten organiseren we op drie vrijdagavonden een klaverjasdrive: 24 maart, 14 april en 2 juni, steeds om 20.00 uur.

Iedere bekende van Hellas mag meedoen, zolang je maar een beetje kunt klaverjassen. Dus leden, oud-leden, ouders, goede bekenden, enz……

Schrijf je in per koppel (kosten 10 euro per koppel). Dat kan per avond, maar natuurlijk ook voor alle avonden. En kan één van het koppel een keertje niet, neem dan gewoon iemand anders mee.

Je kan je inschrijven op het inschrijfformulier dat in de clubtent naast de CMA-kamer hangt. Of je stuurt even een mailtje naar hellas@handbal.nl. Vergeet dan niet aan te geven met wie je speelt en op welke avonden je komt.

Per avond is er een mooie prijs voor de winnaars en voor wie het beste scoort over de drie avonden, is er nog een mooiere prijs. Maar de prijs voor iedereen is een hele gezellige avond.

Dus schrijf je in!

• 15 maart: feestelijke ALV 05/03/2017

15 maart 2017 is een bijzondere dag: Hellas bestaat die dag 90 jaar! Die dag markeert het begin van een periode van 90 dagen feest, met voor elk (lid) wat wils. Het programma voor deze 90 dagen vinden jullie hier.

Zoals gezegd wordt het startschot voor deze feestelijkheden gegeven op woensdag 15 maart. We beginnen de 15e om 19.30 uur met een feestelijke algemene ledenvergadering met een primeur, met waardige momenten en afsluitend met een handbalwedstrijd over de generaties heen.

Ter gelegenheid van ’90 jaar Hellas’ komt een aantal oud-voorzitters van Hellas die avond een toost uitbrengen op het jubileum. Dat betekent een weerzien met Charley Beekhuizen, Peter van Ingen, Ruud Uijtdebroek en Chris Kruis. De oud-voorzitters Joop van de Water en Arjan Starrenburg zijn verhinderd, maar hadden beiden graag gekomen. Onder het genot van een drankje en een hapje vindt zo de feestelijke aftrap van het jubileum plaats.

Vanaf 20.30 uur worden er in de hal drie handbalhelften gespeeld tussen drie handbalgeneraties, te weten de heren A, heren 1 en de oude glorie van heren 3.

Na afloop van dit alles is er natuurlijk nog gelegenheid om tijdens de vierde helft de aftrap van het jubileumfeest te evalueren en vooruit te blikken op de activiteiten van de volgende 90 dagen.

90 dagen feest: wij hebben er zin in en we hopen jullie ook! We zien jullie graag bij de aftrap op 15 maart a.s. om 19.30 uur!

Feestcommissie Hellas 90 jaar – Jacq, René, Marian, Anneke

• Het winnende Hellas 90 Jaar logo is bekend !!! 06/01/2017

Uit de aanmeldingen heeft de “Hellas 90 jaar” werkgroep dit logo gekozen als winnend logo om “Hellas 90 jaar”uit te dragen Het is ontworpen door (twee van de drie) zusjes van Zanen.