De Vereniging

Handbalvereniging Hellas is een van de oudste handbalverenigingen van Nederland. In maart 2012 hebben we gevierd dat we 85 jaar bestaan. In al die jaren is de filosofie van Hellas heel helder geweest: bij Hellas moet iedereen op zijn of haar eigen niveau kunnen handballen. Topsport en breedtesport gaan hand in hand. Prestaties en gezelligheid gaan binnen de vereniging hand in hand.

De vereniging telt ruim 400 leden. We spelen met 8 seniorenteams en 15 jeugdteams in de competitie mee. Daarmee zijn we een van de grotere verenigingen in de regio. Hellas heeft een eigen sporthal en een buitenveld aan de Laan van Poot in Den Haag.

Hellas is een actieve en gezonde vereniging. Wil je meer weten? Kom eens langs aan de Laan van Poot. Op zaterdagavond spelen onze dames 1 en heren 1 hun thuiswedstrijden in onze eigen hal. Op de site vind je het wedstrijdprogramma en veel meer andere wetenswaardigheden. Op de contactpagina vind je verder onze gegevens.

Stichting Sporthal Hellas
Bestuur en Commissies