Clubtentcommissie

• Maarten Visser
  • Jan Holzenbosch
  • Ed van Knijff

Naast de clubtentcommissie zijn Claudia de Coninck, Jeroen Schellart, Wendy Spaans, Henk Baggerman, Susanne Barendse, Hans Bal enthousiaste helpers die vaak achter de bar en/of in de keuken tijdens wedstrijden en evenementen te zien zijn. Maar we hebben meer van dit soort enthousiaste mensen nodig. Hoe meer mensen de barcommissie komen versterken, hoe meer we de bardiensten kunnen verdelen.

Wat verwachten we van je?

Nadat je volledig bent ingewerkt kan het zijn dat je incidenteel de bar gaat openen op zaterdag en alleen staat met hockeyspelen op zaterdag. Daarnaast is natuurlijk altijd je hulp welkom bij evenementen op woensdag, zaterdag of zondag. Je kan altijd extra informatie vragen bij een van de bovenstaande personen maar kom erbij en je wordt hartelijk opgenomen in ons team.

De Clubtent van Hellas afhuren voor je feest is al enige jaren mogelijk. Heb je interesse? Vraag dan even (via hellas@handbal.nl) naar de mogelijkheden en we sturen documentatie naar je mailadres.

Wist U dat de meeste clubtent-commissie-leden een IVA cursus gedaan hebben (Instructie Verantwoord Alcoholgebruik) en dat er al een aantal de cursus sociale hygiëne positief hebben afgerond? Dus als je een alcoholisch drankje wil drinken aan de bar en we twijfelen aan je leeftijd dan kunnen we om je ID vragen.

René Peters, Voorzitter clubtentcommissie