Indeling verenigingsscheidsrechters

Beste (jeugd) scheidsrechters,

Allereerst het volgende.

Van Wessel de Groene kreeg ik het verzoek om jullie vragen wie op 30 juni a.s. op het Hellas jeugdtoernooi kan fluiten.

Het betreft een toernooi voor de categorieën F-E-D-jeugd.

Op deze dag vindt ook de Wil Buddingloop plaats en zal qua tijd rekening worden gehouden met degenen die hieraan meedoen.

Willen jullie je opgeven bij Wessel (wesseldegroene@hotmail.com) en hem eventuele bijzonderheden/wensen doorgeven.

Dan hieronder de indeling van de laatste competitiewedstrijden van het seizoen.

LET OP: door omstandigheden kunnen wekelijks wijzigingen plaatsvinden, deze staan in rood vermeld!!!

Ik koppel jullie nog in SportLinked aan de wedstrijden.

Eventuele afmeldingen (als het niet anders kan!) c.q. ruilingen graag uiterlijk een week van te voren zodat nog op tijd een vervanger kan worden geregeld.

Overige aandachtspunten die handig zijn bij (de voorbereiding van) een wedstrijd:

• Lees van te voren nog even het spelregelboekje door!
  • Aandacht voor de gewijzigde spelregels voor de E-en D-jeugd!!
  • Minimaal een kwartier, liefst eerder, voor aanvang van de wedstrijd aanwezig. Men weet dan dat er een scheidsrechter is, je hebt de tijd om je voor te stellen en de wedstrijdgegevens te controleren via de Sportlink App! Bovendien kan je dan op tijd beginnen zodat het wedstrijdschema zo min mogelijk uitloopt. Dit i.v.m. de strakke indeling door het N.H.V. Hierbij geldt ook dat tijdens de jeugdwedstrijden zo min mogelijk time-outs worden gegeven (bij blessures uiteraard wel) en de tijd (klok) loopt dan in ieder geval door!
  • Zorg dat je bij je hebt: stopwatch (niet je mobiel gebruiken!), wedstrijdkaartje, gele/rode kaart, fluit, scheidsrechtersshirt/tenue (eventueel ook aanwezig in de jeugdkast, wel terugleggen!!).
  • Het uitspelende team zorgt altijd voor reserveshirts mocht dit nodig zijn (bij gelijke kleuren).
  • De Sportlink App bekijken, teams checken hierin en na afloop de uitslag invullen.
  • Bij uitzondering kan bij slecht weer tijdens het veldseizoen eventueel worden uitgeweken naar de zaal (mits deze vrij is natuurlijk!).
  • Reminder: de speeltijden bij de jeugd: F-jes: 2×15 min. / E-jeugd: 2×20 min. / D-jeugd: 2×20 min. / C-jeugd: 2×25 min. / B-jeugd: 2×25 min. / A-jeugd: 2×30 min.
  • Uiteraard een consumptie beschikbaar voor jullie na een gefloten wedstrijd, je krijgt een consumptiebon van de coach en anders even laten noteren achter de bar.

Wed.nr.

Thuis team