Seizoenskaart

Ben je geen lid van Hellas, maar kom je wel vaak kijken bij dames en/of heren 1? Neem dan een seizoenskaart!
Je kan een seizoenskaart nemen voor (aankruisen welke seizoenskaart je wilt hebben):
– de reguliere competitiewedstrijden van de dames € 40,- (28,00 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+)
– de reguliere competitiewedstrijden van de heren € 40,- (28,00 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+)
– de reguliere competitiewedstrijden van zowel de dames als de heren € 70,- (49,00 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+)
Let op!
Een seizoenskaart geeft je toegang tot alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie. Voor kruisfinales, Best of Three, bekerwedstrijden en Europacupwedstrijden is de seizoenskaart niet geldig.
Een seizoenskaart is persoonsgebonden. De kassadienst heeft het recht om naar jouw legitimatie te vragen. Als er geen legitimatie kan worden getoond, is de seizoenskaart op dat moment niet geldig.
Vul het Aanvraagformulier seizoenskaart 2016-2017 in en lever het in bij de kassadienst. Je hebt dan meteen toegang. Nadat het verschuldigde bedrag is geïncasseerd, ontvang je een clubcard.