Vrienden van Hellas

De Vrienden van Hellas is een club van mensen die de vereniging Hellas een warm hart toedraagt. Vriend van Hellas word je door je bij ons op te geven. Je betaalt  50 euro (via een automatische incasso; zie onderaan) voor een heel jaar. Daarvoor krijg je een vermelding met een naambordje in de kast van de Vrienden van Hellas. Deze kast hangt in de clubtent.

Je kan natuurlijk ook samen met meer mensen Vriend van Hellas worden. Het geld wordt geoormerkt en gaat naar de jeugd van Hellas. Via de website laten we regelmatig weten wat er met het geld gebeurt.

Word Vriend van Hellas. Het is echt hard nodig. Je steunt de club er geweldig mee. We kunnen iedere euro heel goed gebruiken. Of het nu gaat om een bijdrage aan een toernooi, een extra activiteit voor de jeugd of het aanschaffen van materialen: de bijdrage komt zeer goed terecht.

Vul het aanmeldingsformulier in en u bent Vriend van Hellas. Eigenlijk ben je dat al, maar nu een beetje extra.
Dank hiervoor!

Voor vragen kun je terecht bij:
Anja Coster (anjacostervink@gmail.com)
Angèle Langereis (angelelangereis@gmail.com)

Vrienden van Hellas zijn geworden: De Kuiperkoppen, Hans & Knakkie, Bloemboutique Ton Hofman, DAJ selectie, Fam. Meijer, Henk Baggerman, Jacqueline van Kampen, Marco & Angèle, Fam. van Arem, Fam. Holman, Mevr. Vink, Fam. van Zanen, Anneke van Zanen-Nieberg, Vriend van Hellas, Thierry, Yannick & Jet, Fam. Hofstra, Tafel 1, Jeroen & Anja, Jan Holzenbosch, Rob Slegtenhorst, Yolanda en Erik, Frans en Wil, Reparob, René van Zundert, Nicolaas Wissink, Barthy Milou van der Ploeg, Jeen en Bernadette, Michiel Gielen, Fam. Van Duren, Margie de Bats, Familie Groenland, Everts Vastgoedonderhoud, Aron & Oswin Ortega, Mik Louise van der Ploeg, Fam. Groen, Mark Barendse, Fam. Schellart, Hannie de Kok, Joop van der Water, Agona B.V., damesselectie seizoen 2013-2014, familie Van der Klaauw, Maris College Statenkwartier, Peter Lotman, Maja en Joke, Chantal Slegtenhorst, familie Yung, Laura Wintermans en René, Caroline en Jasmijn Peters, Damesselectie 2015-2016, Fam. Barendrecht.