Seizoenkaart 2018-2019

Ben je geen lid van Hellas, maar kom je wel vaak kijken bij heren 1? Neem dan een seizoenskaart!
Je kan een seizoenkaart nemen voor  de reguliere (na-)competitiewedstrijden van de heren € 40,- (28,00 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+)

Let op!
Een seizoenskaart geeft je toegang tot alle thuiswedstrijden in de reguliere (na-)competitie. Voor kruisfinales, Best of Three, bekerwedstrijden en Europacupwedstrijden is de seizoenkaart niet geldig.

Een seizoenskaart is persoonsgebonden. De kassadienst heeft het recht om naar jouw legitimatie te vragen. Als er geen legitimatie kan worden getoond, is de seizoenkaart op dat moment niet geldig.
Vul het Aanvraagformulier seizoenkaart 2018-2019 in en lever het in bij de kassadienst. Je hebt dan meteen toegang. Nadat het verschuldigde bedrag is geïncasseerd, ontvang je een seizoenkaart.