Walking handball

Het Nationaal Ouderenfonds en haar partners houden met OldStars ouderen in beweging en geeft ouderen de mogelijkheid om de sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren.

Het Nationaal Ouderenfonds neemt de volgende stap in de ontwikkeling van de ouderenvriendelijke sportomgeving en lanceert na OldStars walking football deze maanden een aantal nieuwe aangepaste spelvormen voor 55-plussers. Het Nationaal Ouderenfonds en Het Nederlands Handbal Verbond hebben de handen ineengeslagen en de nieuwe spelvorm OldStars walking handball gelanceerd. Daarnaast zijn ook OldStars walking hockey, OldStars tennis, OldStars tafeltennis en OldStars walking basketball nieuwe spelvormen binnen de OldStars familie. De spelvormen zijn bewezen formules in onder meer Groot-Brittannië, waar walking football en andere varianten al jarenlang breed omarmd worden.

Met de uitbreiding van het OldStars aanbod maakt het Ouderenfonds met onder andere partners Menzis en Van Boxtel de volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportvereniging. Hierbij staan gezond en fit blijven en socialisatie in/rondom de sportvereniging, als bestrijdingsmiddelen tegen eenzaamheid onder ruim 1 miljoen ouderen, in Nederland centraal.

Walking handball bij HV Hellas !

HV Hellas is de de tweede handbalvereniging van Nederland die zich samen met het Nationaal Ouderenfonds door middel van OldStars walking handball inzet om de vitaliteit van ouderen te verbeteren.

Onder leiding van 54-voudig international Léon van Schie zijn de 55+’ers iedere woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur met elkaar aan het handballen in de Hellashal.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een keer meedoen? Kom een keer langs op woensdagochtend en volg een gratis proeftraining!

Reacties gesloten.