Activiteiten komend weekend

Activiteiten komend weekend

A.s. zaterdag begint voor HS1 de tweede helft van de competitie met de uitwedstrijd in en tegen Houten, om 19.45u. Een mooi moment om een punt te zetten achter de tegenvallende resultaten van de eerste competitiehelft. Als het allemaal net wat meer meezit gaan die resultaten echt beter worden dus mannen kom op, blijf er voor gaan!

Ook de dames, zowel DS1 als DS2, spelen zaterdagavond uit tegen respectievelijk DSVD (20.15u in Deurningen) en E&A (19.00u in Arnhem). DS1 heeft de afgelopen twee weken goede zaken gedaan met twee keer winst. Dat kan met een overwinning zaterdag een mooie serie worden. We hopen er op! DS2 wacht nog op de eerste punten van dit seizoen: a.s. zaterdag is daarvoor een mooie gelegenheid. Veel succes allemaal!

Zondag is er aan de Laan van Poot een mannendag: vanaf 9.00u de C, B en A heren en daarna vanaf 14.00u HS2, 3 en 4. HS2 kan met een overwinning mooi aansluiten met de middenmoot maar tegenstander is EHC, dat het tot dusverre goed doet. Onze heren kunnen daarom best een steuntje in de rug gebruiken dus kom gerust gezellig kijken, het wordt toch slecht weer. Om 15.30u speelt dan HS3 tegen medekoploper Quintus 3 (leuk voor Eelco, Joeri, Jeroen en Bas) en dan krijgen we antwoord op de grote vraag: zit Sven bij HS3 op de bank? We gaan het zien!

Speler van de week: Liam
DS2 bekert tegen Quintus 2