Bruno de Beer, deel 14

Bruno de Beer, deel 14

De avonturen van Bruno Beer in de week van 14 tm 21 december 2012.

Vrijdag

Na een leuke week bij Fabienne mocht ik mee met Quincy naar Waddinxveen, best wel een stukje rijden maar het was een leuke rit, dan moet je wel heel erg van het handbalspelletje houden om iedere week 4 keer dit stuk te rijden.

Natuurlijk na de training even de The Voice kijken, ik wou dat ik zo mooi kon zingen.

Zaterdag

Heerlijk geslapen, vandaag ga ik met Quincy mee, zij moet voor school een maatschappelijke stage doen en gaat daarom vandaag helpen bij de scouts kerststukjes maken.

Het duurt de hele middag en is hartstikke leuk tussen alle kinderen.

Zaterdagavond zijn we naar heren 1 gaan kijken, lekker brullen op de tribune en winnen.

Zondag

Na een goede nachtrust een groot berenontbijt met berenpasta en weer op weg naar de Hellashal want de broer van Quincy, Ricardo moet met heren 2 spelen tegen Hurry-up.

Helaas wint Hellas niet maar ze spelen beregoed. Terug in Waddinxveen gaan we lekker eten en maken we er een gezellige avond van.

Maandag

Vandaag een spannende dag, Quincy moet voor een operatie aan haar oor een dag naar het ziekenhuis in Gouda, op de afdeling hebben ze veel speelgoed voor de kinderen en daar mag ik ook mee spelen. Het is voor Quincy niet leuk maar het moet nu eenmaal. Na de operatie gaan we terug naar huis. Ik ga nog even boodschappen doen met de moeder van Quincy.

Dinsdag

Quincy voelt zich niet goed na de operatie van gisteren, ik verzorg haar met lekker drinken en zing gezellige liedjes. In de middag ga ik even rennen in de polder om de conditie op peil te houden, lekker rustgevend.

Woensdag

Deze dag lijkt een beetje op gisteren, Quincy gaat nog niet naar school, ik hou even een pyjama dagje.

Donderdag

Ik mag met Quincy haar moeder mee, boodschappen doen en bij opa’s en oma’s haren knippen, wel lastig met die dikke berepoten van mij om de schaar vast te houden.

Vrijdag

Vanavond gaat de A dames selectie uit eten, wij gaan er niet naar toe want Quincy is nog steeds duizelig, wel heeeeeel jammer, maar het is niet anders.

We doen leuke spelletjes en gaan de kerstcadeautjes inpakken.

Ik heb een fijne week gehad bij Quincy.

Volgende week is een vakantie week, in verband met een korte winterslaap zal ik vanaf 2 januari gaan logeren bij Priscilla.

 

Een dikke bereknuffel van Bruno .

 

Secretaris/ tijdwaarnemers gevraagd
GEVORMD DOOR DE OORLOG