Bruno de Beer, deel 3

Bruno de Beer, deel 3

Hey! Hier ben ik weer! De enige echte Bruno de Beer! Ik ga jullie nu mijn avonturen vertellen die ik met Frederique heb meegemaakt.

Maandag 3 september

Dit was de laatste dag bij Babette ik vond het daar heel leuk en ga der ook heel erg missen!

We zaten in de bus met Lisa, Zoe, Babette, Pip, Charlotte, Tamara onderweg naar de schilp. We gingen daar zwemmen ik had er heel veel zin in! Toen we daar aankwamen was bijna iedereen er al we moesten alleen nog wachten op Eline, Priscilla, Pien en Bas en Jamie. Toen zij er eindelliiiijk waren konden we gaan zwemmen. Er was daar een hele leuke glijbaan waar we vaak van af gingen ook in een treintje dat vond ik wel spannend! We gingen ook nog eventjes in het zwembad weerwolven. Om 8 uur moesten we het bad uit. Na het zwemmen gingen we lekker bij de kfc ( Kentucky Fried Chicken) eten met Paula, Michelle, Lisa, Zoe, Pip, Babette, Tamara en Tessa. Hmmm dat was heel lekker. Na het eten onderweg naar de bus halte kreeg ik nog sjans van een turk hij vond me heel schattig. Toen we bij de bushalte aankwamen zagen we dat we nog 3 kwartier moesten wachten op de bus dus pip belde haar vader en Zoe haar vriend om te vragen of ze ons naar huis konden brengen met de auto. Toen ik thuis aankwam bij Frederique ging ik lekker slapen want ik was heel moe van het zwemmen.

Dinsdag 4 september

Half 7 ging de wekker al weer voor school dat is erg vroeg! Om 8 uur gingen we naar school tot half 2. Na school gingen we eerst wat eten en huiswerk maken thuis. We moesten toen Wiskunde en Nederlands maken. Dat waren heleeee saaie vakken! Na het huiswerk gingen we naar de manege. We gingen het paard borstelen en longeren. Ik ging er ook nog even op rijden voorop Frederique dat vond ik heel leuk en spannend. Na een dagje bij de paarden gingen we langs de macdonalds wat eten. Toen we weer thuis waren ging ik gelijk in bad want ik rook heel vies naar paarden. Toen we weer lekker fris roken gingen we met een koptje thee op de bank goeden tijden slechte tijden kijken en daarna barbie’s baby. 10 uur gingen we slapen want we moesten de volgende ochtend weer vroeg op voor school -_-

Woensdag 5 september 

De wekker ging weer heel vroeg maar gelukkig niet zo vroeg als gister. Om half 9 gingen we naar school tot 10 over 3 dat is dus een erg lange schooldag! Na school gingen we weer huiswerk maken heeeel saaai dus maar het moet! Na het huiswerk kwam Tamara ons ophalen voor de training en mocht ik voorop bij Frederique op de fiets naar de training. Het was een leuke training totdat we op het laatste van de training moesten sprinten naar de lijnen heen en terug. En dat dan wel 6 keer! Eigenlijk moesten we 9 keer maar Bas was zo lief om toch nog voor 6 keer te gaan! Na de training was ik heel moe van al dat rennen. Na de training ging ik weer voorop op de fiets dat vond ik zo leuk maar ook wel spannend hoor! Toen we thuis waren gingen we lekker eten en weer goeden tijden slechte tijden kijken. jaja, Bruno de beer volgt het ook! Rond half 10/10 uur gingen we weer slapen want morgen weer een standaard schooldag en weer vroeg op!

Donderdag 6 september

Om 8 uur was frederique alweer de deur uit en ik bleef lekker een dagje thuis want was heeel moe na een paar dagen school ik ben dat natuurlijk helemaal niet gewend. Rond half 4 was Frederique weer thuis even snel wat huiswerk weer en toen gingen we naar de tennis baan naar een toernooi kijken van een kennis. Allemaal kinderen daar vonden mij helemaal geweldig dus ik heb daar heel veel met ze gespeeld. Er was ook een hockey veld naast de tennis baan dus die lieten die 3 meisjes mij zien en gingen we even hockeyen alleen vond dat helemaaaal niet leuk want handbal is veeel en veeel leuker dus was daar al weer snel weg ! Toen het toernooi was afgelopen gingen we daar eten dat was heel lekker. Om half 10 waren we pas klaar met eten! toen moesten we weer helemaal terug naar huis rijden dat was wel heel erg spannend want we waren met de open jeep gegaan en in de avond was dat wel beetje koud en eng in het donker! Toen we eindelijk thuis waren gingen ik gelijk slapen want was heel moe van al dat spelen op de tennisbaan.

Vrijdag 7 september 

Weer sloeg ik een dagje school over want dan kon ik lekker uitslapen want was nog steeds heel moe! En moest ook niet deze dag moe zijn want het zou een leuke dag worden want de broer van Frederique kwam uit Berlijn 3 dagen in Den haag. Hij is Berlijn voor 5 maanden stage dus Frederique had hem al heel lang niet gezien. Frederique was heeel blij om hem weer te zien en ik vond het ook leuk om hem te ontmoeten hij had ook nog een vriend meegenomen uit Berlijn die kon alleen geen Nederlands praten dus dat was wel beetje moeilijk voor mij want had maar een paar lessen engels gevolgt! Maar gelukkig lukte het wel goed met de hulp van Frederique. De oma van Frederique had heel lekker gekookt en taarten gebakken als welkom dat hij weer even terug was! Er waren ook een paar familieleden van Frederique bij dus het was gezellig druk. Toen iedereen weer weg was ging ik nog even de voice of holland kijken. Toen de voice was afgelopen gingen we nog een leuke film kijken en daarna lekker slapen.

Zaterdag 8 september 

We werden half 10 wakker gemaakt omdat we aan die vriend van Frederique haar broer den haag gingen laten zien. We waren eerst de hond gaan halen van Frederique haar broer. Die hond heet simba hij vond mij volgens mij erg leuk want ging steeds maar met me spelen. Na simba opgehaalt te hebben gingen we de Haagse Markt laten zien waar Frederique haar broer voor zijn stage in berlijn veel werkte dus wou hij het even laten zien daar. Na de Markt gingen we even in de stad rondlopen en in winkeltjes kijken en daarna lekker geluncht bij Millers. Na het lunchen gingen we naar Scheveningen het strand laten zien en de gezellige boulevard daar. Het was ook heeerlijk weer! Na eventjes op de boulevard te hebben gelopen gingen we wat boodschappen doen bij de Albert Heijn want de 2 jongens gingen voor ons allemaal koken! Het was een heeel lekker 3 gangen menu met allemaal italiaans eten omdat die vriend italiaans is en goed kon koken! Na het eten gingen de 2 jongens uit en Frederique en ik gingen lekker bankhangen en tv kijken want waren heeel moe na zoveel lopen. Rond 12 uur gingen we slapen en ik sliep gezellig met simba! De volgende dag weer vroeg op voor een wedstrijd!

Zondag 9 september

De wekker ging 9 uur want moesten kwart over 10 op hellas zijn. De A2 moest tegen EHC. Ze moesten eerst nog een beetje inkomen maar na een paar minuten ging het heel goed ! en hadden ook als het goed is met 16-13 gewonnen mijn geheugen is niet zo heel goed dus weet het niet zeker maar we hebben wel gewonnen! Na de wedstrijd ging de Broer alweer terug naar Berlijn :(:( Dat was wel heel jammer ! En vervelend om weer afscheid te nemen. In de avond gingen wel lekker bij de macdonald eten! en weer vroeg naar bed want de volgende dag weer een schooldag! mweeh het weekend afgelopen ! En stomme school gaat weer beginnen.

Maandag 10 september

Laatste dagje bij Frederique was dit. We gingen eerst naar school en daarna naar de training weer leuk op de fiets voorop joeehoeee! Op de training ging ik naar Tessa en daar ga ik me volgende avonturen beleven!

adioss amigoss!! dikke knuffel van mij! xxxxxxx

NHV vanaf morgen weer bereikbaar in Rijswijk
HELLAS-MANNEN OPENEN STERK