Bruno de Beer, deel 4

Bruno de Beer, deel 4

Maandag 10 september 2012

Dààààg, Frederique, tot de volgende keer!!! Zo, dat was gezellig, en nu: op de brommer met Tessa mee naar huis! Wow, dat was even wat anders dan meerijden op een fiets.. Tsss, wat gaat dat ding hard zeg, volgens mij had ik beter een helm op kunnen zetten, want dat ding gaat écht harder dan de politieagenten goed vinden volgens mij. Ik weet alleen niet of ze helmpjes hebben in mijn maat.. hihi

Bij Tessa thuis gingen we nog gezellig wat eten en daarna lekker douchen! Ik heb even mijn ruggetje ingezeept en lekker de massagedouche aangezet. Daarna lekker schoon, hup, ons bedje in.

 

Dinsdag 11 september 2012

De volgende dag moesten we écht vroeg op. Tessa moest naar school..helemaal in Leidschenveen, wel een uur in de tram..Tsjonge, dat duurde lang. Het is een hele nieuwe school waar alleen maar grote kinderen komen. Dat is ook wel even wat anders dan de scholen die ik gewend ben.. Ze leren daar alles over kinderen en hoe je kinderjuf kan worden. Nou, dat kan ik ze zo wel vertellen, want ik weet van nature hoe je met kinderen om gaat. Ik ben natuurlijk niet voor niks een knuffelbeer!!

Weer een uur in de tram, terug naar huis, tas inpakken en naar de training. Nu eens niet bij de meiden A, maar we gingen naar de meiden C! Tessa geeft daar, met Daphne en Anne training. Dát was super gaaf. De meiden wisten al wie ik was en wilden met mij op de foto en zelfs Daphne wilde met mij op de foto.  Kun je nagaan hoe beroemd ik al ben! Daphne is ook fysiodinges (ik heb daar niet zoveel verstand van en het is een moeilijk woord) en heeft nog even naar Tessa d’r been gekeken. Tessa heeft een beetje pijn, maar ze mag gelukkig wel een beetje trainen (geloof ik)

Nog even voor de meiden C: ik vond het SUPER gezellig met jullie!

Daarna zijn we nog even naar Tessa d’r manege geweest. Moest ik weer naar die paarden toe, met Frederique was ik ook al mee geweest. Ook met Tessa moest ik natuurlijk op het paard: zónder zadel en zónder hoofdstel, HOE gevaarlijk is dat! Maar gelukkig mocht ik Tessa vasthouden.

 

Woensdag 12 september 2012

Pfff, weer de tram in en naar school. Tessa had ook helemaal geen zin, dus we hebben ook niet zoveel gedaan. Wel gekletst natuurlijk met haar klasgenoten. Af en toe moest Tessa wel even opletten, want anders mag ik de volgende keer niet meer mee van die lerares. Oeps, oppassen dus!

Gelukkig hoefde ze vandaag niet zo lang op school te zitten, dus snel naar huis en hop, tas inpakken en… je raadt het al: naar Hellas. Vandaag moest Tessa zelf weer trainen. Ik heb gevraagd aan Tessa of ik vandaag thuis mocht blijven en gelukkig vond ze dat goed, jippie, lekker op de bank hangen en televisie kijken met Tessa d’r zus Julia. Ook gezellig!

 

Donderdag 13 september 2012

Vandaag was geen schooldag voor Tessa. Dus ik dacht al..wat gaan we nou weer doen.. Wat denk je: gaan we naar een peuterspeelzaal! Daar loopt Tessa stage en we hebben zo leuk gespeeld met de kinderen. Het zijn kinderen van 2-4 jaar en die vinden knuffelberen natuurlijk hartstikke leuk, dus ik heb heel veel geknuffeld vandaag! Toen Tessa klaar was met haar stage, gingen we naar Tessa haar werk. Zij werkt bij Bakkerij Segaar en weet je hoeveel lekkere dingen ze daar hebben!! Dit is natuurlijk niet goed voor mij, want ik heb al zo’n dik buikje.. Om 17.30 uur was ze klaar en gingen we lekker naar huis. Daar was ik wel aan toe zeg.. wat een drukke dagen! In de avond hebben we dan ook helemaal niks gedaan en lekker op de bank gehangen en tv gekeken.

 

Vrijdag 14 september 2012

Ook op vrijdag moet Tessa naar de peuterspeelzaal om te werken, maar vandaag hoefde ik niet mee. De vorige dag had ik de kinderen een beetje druk gemaakt, dus vond Tessa het beter dat ik thuis bleef. Daar komt bij dat Tessa ook weer naar Bakkerij Segaar moest om te werken en omdat ik niet van de chocolaatjes af kon blijven, was het volgens haar beter als ik bij Julia bleef. Wel een beetje streng van haar, maar ja…

Ook op vrijdag trainen de meisjes A en omdat op zondag wedstrijden gepland staan moest er hard gewerkt worden. Maar Tessa heeft me wel beloofd me zondag mee te nemen.

 

Zaterdag 15 september

Voor Tessa stond er weer een werkdag op het programma bij Bakkerij Segaar! Ze moest vandaag een hele dag werken en stond samen met een zus van Babette.. die kende ik al, want ik heb haar leren kennen toen ik bij Babette ging logeren. Dat was wel een lange dag zeg en ’s avonds gingen we weer naar Hellas, want Tessa moest naar een bijeenkomst die Joris had georganiseerd voor alle trainers en coaches. Maar ja, Tessa had haar mail niet goed gelezen en kwam veeeeeel te laat aan en dus was de bijeenkomst al afgelopen. Nou ja, konden we in ieder geval de dames en de heren zien spelen!! Ook hadden we de doos met kalenders meegenomen. Gelukkig waren er wat meiden die de kalenders gingen verkopen, want daar had Tessa niet meer zo’n zin in..

 

Zondag 16 september

De grote dag met al die wedstrijden was aangebroken. Tessa moest vroeg op om naar Hellas te gaan. Ze gingen wedstrijden spelen tegen Quintus en DSS. Nu ik Tessa een beetje ken, weet ik dat ze soms een beetje vergeetachtig is… maar ze vergat nu MIJ mee te nemen. Tssss, ik riep haar nog, maar ze hoorde me niet.. Ik dacht nog: nu mis ik al die wedstrijden, maar gelukkig ging Julia ook nog naar Hellas en zij heeft mij meegenomen. De wedstrijden gingen niet allemaal even goed.. Quintus is toch een lastige tegenstander, maar tegen DSS hebben de meiden gewonnen. Yeahh!!!

’s Avonds hebben we naar”So you think can dance” gekeken en daarna moest ik van Tessa naar bed, maar dat was eigenlijk omdat ze zelf wilde gaan slapen..

 

Maandag 17 september

Op maandag moest Tessa weer naar school en ben ik lekker thuisgebleven. Het was toch wel een erg drukke week geweest voor mij en eigenlijk had ik geen zin om weer zo lang in die tram te moeten zitten. Ik was daar dus wel blij mee.. ’s Avonds stond er weer een training op het programma en ik was toch wel een beetje zenuwachtig bij wie ik nu moet gaan logeren! Dat was eigenlijk niet nodig geweest, want ik weet zeker dat ik bij Eline ook heel veel leuke dingen mee ga maken!

 

Dag lieve allemaal, knuffels van mij,

Bruno

Dames Hellas zetten stijgende lijn voort
Word Vriend van Hellas en steun de club!