Bruno de Beer, deel 9

Bruno de Beer, deel 9

Hooooi vrienden! Hier is mijn volgende week verslagje alweer.

Woensdag 17 oktober

Na een fantastische week bij Pien (nog bedankt voor de leuke tijd, ik zal het nooit vergeten!) ben ik voor de training overgedragen aan Joëlle, zij heeft mij na de training gezellig mee naar huis genomen. Ik was aardig moe dus ik was lekker in mijn logeerbedje ingestopt en al snel in slaap gevallen.

Donderdag 18 oktober

Ik schrok wakker van de wekker en jeetje wat was het vroeg! Joëlle had een lange schooldag vandaag maar ze sliep nog! Ik heb haar dus maar snel wakker gesprongen. Ondanks dat we ons verslapen hadden waren we nog net op tijd. Na school moest ze helaas leren voor de SE-week na de vakantie. Ik mocht toen met de lego spelen, wauw dat is echt leuk spul! Om 17.00 moest ze werken maar ik had het nog zo naar mijn zin dat ze me gelukkig heeft thuis gelaten, ik had ook helemaal geen zin om te werken. Toen ze weer terug kwam heb ik heerlijk macaroni gegeten. Na nog een beetje tv kijken weer lekker het bedje in voor de volgende drukke dag.

Vrijdag 19 oktober

We moesten weer vroeg op voor school. Gelukkig was het de laatste dag voor de vakantie, ik kon geen school meer zien! De dag duurde wat minder lang door minirooster, dat vond ik wel erg fijn. Na school helaas weer een beetje leren. Ik heb haar overhoord maar ze wist het nog niet zo goed hoor! Het was daarna alweer tijd om te trainen. Na de training hebben de meiden op hellas gedoucht en Joëlle had me weer mee naar huis genomen. We hebben heerlijk sushi gegeten en daarna kwamen er wat vrienden van Jo een biertje drinken. En daar had ik ook wel weer trek in na zo’n lange week! Het was erg gezellig maar toch wel laat geworden, ik was erg blij toen ik mijn bedje weer zag en ik kon lekker uitslapen.

Zaterdag 20 oktober

Helaas werd ik ’s ochtends toch wel weer vroeg wakker, Joëlle had namelijk de wekker gezet voor de opendag van de universiteit in Leiden. Ik ben lekker blijven liggen en heb nog heerlijk geslapen. Haar moeder was jarig die dag dus toen ze weer terug kwam hebben we dat gezellig gevierd. Ik heb een boel nieuwe mensen gezien, ontmoet en gesproken tussen al het taart eten door. Door alle gezelligheid en het blijven plakken van wat visite en wat vrienden van Jo was het toch wel weer laat geworden. Hup snel bed in en heerlijk slapen.

Zondag 21 oktober

We hebben eindelijk uitgeslapen en we werden laat wakker! Volgens mij heb ik nog nooit tot zo laat geslapen! Ik ben die hele dag een beetje in mijn moeheid van het slapen blijven hangen. Joëlle ging weer eventjes leren wat ik wel stom vond want zo had ze best weinig tijd voor mij maarja ik heb lekker gespeeld. ’s Avonds moest Jo werken maar ging de rest van de familie films kijken op de bank, ik ben daar lekker bij geploft. Toen ze weer terug kwam was de tweede film bijna afgelopen. We hebben nog een hele spannende film daarna gekeken! Ik heb niet heel veel gezien van de film want ik had me telkens verstopt achter een kussen! Toen die eindelijk afgelopen was gingen we de tas van Joëlle inpakken voor trainingskamp.

Maandag 22 oktober

Het trainingskamp begon al om 9 uur. We gingen dus vroeg opstaan de laatste spulletjes pakken en richting hellas. Mijn grote vriendin Sas kwam ons ophalen en met moeie oogjes heb ik de eerste training van de meiden bekeken. Ik was stiekem toch wel blij dat ik niet mee hoefde te doen. Daarna werd bekend dat ik deze week mee mocht met Michelle!

Tot volgende week vriendjes en vriendinnetjes! Heel veel kusjes Bruno

Weer nieuwe Vrienden Van Hellas
HELLAS KAN VOC NIET AFSTOPPEN