De gehele handbalcompetie is stopgezet na de uitbraak van het Coronavirus. Gelukkig laten de maatregelen het nu toe om weer te gaan trainen!

Hoe gaat Hellas om met het Coronovirus?

Rekening houdend met de voorschriften vanuit het RIVM en de Gemeente Den Haag, heeft Hellas hiervoor een speciaal protocol opgesteld. Alle leden hebben als het goed is alle informatie hierover ontvangen.

Onderstaand vind je de meest gestelde vragen op een rijtje. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dat gerust contact op met jouw trainer of mail naar hellas@handbal.nl

Het nieuwe protocol voor 18+ op Hellas is hier te vinden.

Het nieuwe protocol voor de jeugd van Hellas is hier te vinden.

Het nieuwe protocol van de jeugd is hier te vinden.

Ja, de bal mag tussen een ongelimiteerd aantal personen overgespeeld worden.

Wanneer de bal het gezicht van een speler raakt, mag deze handbal niet meer gebruikt worden totdat het ontsmet is met desinfecterend middel.

Binnen de handballijnen mag er gewoon met contact getraind worden. Er zijn hier geen beperkingen.

Er zit geen restrictie meer op de groepsgrootte.

Nee, dat hoeft niet. Keepers moeten net als anderen hun handen desinfecteren voorafgaand aan de training.

Ja, op Hellas wassen we de handen met door de club verstrekte handgel. We vragen iedereen voor de training thuis alvast de handen te wassen met water en zeep (minimaal 20 seconden). Ook na de training wassen we de handen met handgel. We vragen iedereen thuis opnieuw de handen te wassen.

Ja, de toiletten kunnen weer gebruikt worden

Ja, er mag weer gedoucht worden! Volg wel de regels op, deze vind je hier. Wel raden wij aan om thuis te douchen, om op deze manier het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren.

Load More