De avonturen van BRUNO de Beer, deel 2

De avonturen van BRUNO de Beer, deel 2

Maandagavond 27 augustus

Begon mijn avonturenweek bij Babette. Ik mocht voorop de fiets en het was heftig leuk. Ik ging op stap met Pip en Babette. We gingen naar de Albert Heijn om lekkere dingen te komen toen we plotseling Ien, de moeder van Pip, tegen kwamen die tucjes ging kopen voor Pip die Pip helemaal niet lekker vindt. Toen we hadden afgerekend en naar buiten gingen. Mocht ik samen met de hamster in het autootje voor de winkel! Woehoeee, party. We fietsen richting Pip haar huis terwijl we onder tussen mijn gabbers Yassine en Jordy belde. Ze hadden net getraind maar kwamen daarna ook naar Pip. Eenmaal bij Pip aangekomen wachten we op Jor en Yas, toen er plots iets gebeurde…. Ik werd helemaal niet goed en begon te kosten op de bank. Het was een eenmalige kotspartij dus ik kon daarna weer heftig doorfeesten..

Een kleine 50 uur later ..

Kwamen dan eindelijk mijn matties. We gingen een ziek enge film kijken, waarvan we maar een half uur hebben gezien omdat mijn baasje zo nodig naar bed moest.

We mochten natuurlijk niet alleen naar huis. Dus hebben Pip en Jordy ons met de scooter thuisgebracht. Dat was super duper leuk!

Dinsdag t/m vrijdag ben ik naar stage geweest. Elke dag van 10 tot 6. Het is erg leuk op stage. We hebben een leuke baas, en het werk is ook leuk.

Vrijdagavond

De avond voor het grote toernooi in Limburg. Het was een vrijdagavond dus een partyavond. Dat moesten we maar eens goed gaan vieren. We gingen op stap met Pip. Wat gingen we doen? Goede vraag. Ik had honger dus we gingen eten. We gingen op weg naar Sakara waar we vrolijk werden begroet door Mo. Toen we eenmaal met z’n drieën aan een tafeltje zaten werden we al gauw gestoord door een dronken HTM bestuurder. Hij pakte me vast en zette me zo op het hoofd van een farao. Waar die allemaal geheimen van mij ging verklappen. De buurjongen van de dronken man trok de man mee om hem maar eens lekker in zijn bedje te stoppen.

Wij gingen ook maar is op huis aan, omdat we de volgende morgen al om kwart over 6 op de laan van poot aanwezig moesten zijn.

Weekendje Limburg

TRIINGG TRIING daar ging onze wekker. Ontzettend zielig om 5 uur ’s ochtends. Ik moest mijn tasje nog inpakken, dat was ook wel weer erg jammer.. Onze mamma was dan wel weer zo lief om ons af te zetten op Hellas. We kwamen aan waar we met z’n allen op the Baseman moesten wachten, die te laat was! Ook al ontkende hij dat. We gingen met vier auto’s op weg naar Geleen. zo’n 2 uur rijden. Ik zat in de auto met Pip, Tamara, Charlotte en natuurlijk onze fantastische bestuurder Ien.

(…)

Eenmaal aangekomen in Limburg. Konden we onze tassen naar het diepste, verste en kleinste kleedkamertje (die uiteindelijk op een erg gunstige plek was) slepen. We gingen ons klaarmaken voor onze eerste wedstrijd tegen BFC. Met de box van

Tamara lukte dat gelukkig aardig! We wonnen de eerste wedstrijd tegen BFC JEEEEEJ! Nu klaarmaken voor Quintus. We begonnen de wedstrijd goed en konden dat gelukkig doortrekken naar een overwinning! Quintus vond het niet zo leuk waarop ze zeiden: ‘Kijk ze blij zijn, winnen ze ook een keer van ons’.. Jaloerse stakkers.. Op naar de laatste wedstrijd, DSS. We waren allemaal best wel moe dus het lukte ons niet een goede wedstrijd te spelen. Wel weer een overwinning dus we hadden alles gewonnen! Jeej, door naar de halve finale. Maar eerst lekker douche, en ons klaarmaken voor het eten.

Klaar met eten wilde een paar mensen gaan wandelen. Ik met mijn kleine berenpoortjes kon dat helaas niet aan. We hadden vrijkaartjes gekregen voor de wedstrijden V&L-VOC (dames) en LIONS-AALSMEER (heren). Dus daar gingen we heen Bij de heren wedstrijd kwam de rest van de groep met lekkere danoontjes en kinderbueno aan, heerlijk.. Onze buikjes waren weer gevuld.

We zaten midden in de scheidsrechtersgroep, waarvan twee van die scheidsrechters ons bleken te gaan fluiten.. Toen de wedstrijd van de heren was afgelopen en gewonnen was door aalsmeer, wat we wel heel erg merkte omdat er een paar crazy jongens van aalsmeer ons allemaal doof hadden gemaakt door hun gegil en geschreeuw, gingen we even plannen maken. Een paar wilde toch wel even het feest checken en andere wilde naar de slaapzaal om al te gaan weerwolven. We besloten om tot 11 uur (het was half 11) op het feest te blijven. Het eerste drankje kregen we van Charlotte haar moeder. PROOST! En hup daar gingen we, de ‘dansvloer’ op. Tussen de los gaande boeren, die normaal alleen maar schuurfeesten gewend zijn, gingen we los. Na een heftig feestje waar ik als nuchtere beer alles heb gezien en de details ook maar achter wegen laat, gingen we met een busje terug naar onze slaapplek. De conclusie is in elk geval wel dat het een zeer gezellig feestje was!

Toen we eenmaal in de slaapzaal waren gingen we met z’n allen het WEERWOLFEN doen! Iedereen is inmiddels verslaafd, dus altijd leuk. Na drie spelletjes te hebben gedaan waren we uitgeteld en gingen we allemaal ons bedje in. Heerlijk slapen, wat voor sommige mensen niet erg lukte, omdat er mensen blijken te snurken.. kuchkuch …Paula!.. hihi

De volgende dag, de halve finale! Tegen SEW. Nederlands kampioen zaal 2012. Wat een spannende wedstrijd. De hele wedstrijd stonden we achter. Tot de laatste minuut waar we 1 punt voor kwamen. SEW had nog 40 seconde om op een gelijke stand te komen en ze waren in de aanval. Ondanks al het geschreeuw en gestress wonnen we de wedstrijd en dat betekende FINALEEEE! Top helemaal super. Trots ben/was ik op het team. Nu moesten we 2,5 uur wachten. Dus dat betekende dansen, dansen, dansen en wandelen.

De finale. Daar kan ik erg kort over zijn. We waren op! Quintus was beter, en de 2e plek was voor ons het hoogst haalbare. Dus verdrietig zijn? nee. Zwemmen dat wilde we doen! Dus dat gingen we doen. V&L heeft naast een sportzaal een buitenzwembad waar we lekker konden afkoelen. Toen snel onder de douche om binnen een kwartier bij de prijsuitreiking te zijn. Niet dat we iets kregen, maar het was wel leuk om Quintus de beker zien te ontvangen.

Na kort overleg was er besloten om het toernooi eens goed te gaan afsluiten bij de MC Donalds. Nog even verkeerd te zijn gegaan met onze auto die een afslag had gemist. Konden we eindelijk gaan genieten van onze happy meal.

Terug aangekomen op de laan van poot, iedereen gedag hebben gezegd een partyrondje op bas z’n auto te hebben gereden, konden we dan eindelijk naar huis. Slapen!!

Volgende dag. Laatste dagje bij de allerleukste Babette sloten we af met school. Mijn mentor was helemaal fan van me, tot dat ik mijn naam zij en ze begon te huilen omdat haar vorige hond die nu is overleden ook Bruno heette. Ook nog een brandalarm meegemaakt, waar ik 2 uur van Babette kwijt ben geweest, ondertussen verkracht werd door Jesse en overgegooid werd, ben ik toch heelhuids teruggekeerd..

Snel naar huis, zwembroekje pakken en richting de bus met Pip. We gingen namelijk zwemmen in plaats van handbal trainen. Met onze lamlendige koppen in de bus op weg naar de Schilp in Rijswijk. Toen we erachter kwamen dat we ongeveer een omweg hadden genomen van een half uur, en we Lisa, Zoe, Frederique, Tamara en Charlotte tegen kwamen bij de halte waar we eigenlijk moesten opstappen. Konden we eindelijk gaan zwemmen! Bij het zwembad werd ik overgedragen aan mijn andere vriendin Frederique, om mijn volgende avonturen mee te gaan beleven…

Ik heb een hele leuke week gehad! En ik ga er zeker nog veel meer beleven. Jullie horen snel van mij.

En meiden A vergeet niet: WE’RE SEXY…….. AND WE KNOW IT!!

Kusloveknuffelstoedels xx Bruno.

 

 

 

HAAGSE COACH JORIS WITJENS OP EIGEN BENEN BIJ DIOS
DERBY ALS OPWARMERTJE