HELLAS C1 – VOLENDAM C1

Vorige keer hadden jullie op t nippertje een gelijkspel behaald. Nu compleet en veel beter geworden in ‘ons’ verdedigen. Dat zou wat beloven. Nou, Volendam wist regelmatig niet waar ze de bal heen moesten spelen, zo goed stonden jullie te verdedigen!! Er gingen zelfs ballen de zijlijn over of ze hielden de bal te lang vast. De eerste bal van Martijn werd nog gestopt, gelukkig ging hij hierna wel door en kon aan de lopende band scoren. In de aanval werd er snel samengespeeld en zo kwam de cirkel vaak vrij. Ook de hoeken starten weer vaak in , en ook hier had Volendam geen antwoord op. Rust : 17-9. In de tweede helft zetten jullie dit spel door, maar hier en daar kwamen wat vermoeidheidverschijnseltjes naar boven. Dan sluipt er weer slordig en gehaast spel in en dat is jammer. Niet nodig als je zo ver voor staat. Gelukkig herpakten jullie je weer en speelden de wedstrijd rustig uit. Eind : 34-23.