Hellas verliest van opleidingsteam Aalsmeer

Hellas verliest van opleidingsteam Aalsmeer

Bij Hellas ging er tegen het Opleidingsteam Aalsmeer te veel mis om de prima prestatie tegen Quintus van vorige week te kunnen herhalen. De gasten uit Aalsmeer, met voormalig topspeelster Celine Michielsen als coach, wonnen met 32-25 en dat lag niet in de lijn der verwachting. 

De Hagenaars maakten te veel fouten in aanvallend opzicht en verzuimden vooral goed samen te verdedigen. De dekking met een moeilijk te passeren keeper daarachter is in het algemeen toch altijd het sterkste punt van Hellas. Maar dit keer lukte het niet en moesten de Hellenen de overwinning aan de bezoekers laten. 

Coach Joris Witjens vond het een onnodig verlies, maar wél een verdiende overwinning voor Aalsmeer: ,,Het was verdedigend te slap en aanvallend waren we niet doortastend genoeg en te weinig consequent in het uitvoeren van de afspraken. Het bleef wel close, maar we konden nooit doordrukken. Genoeg gezien om weer lering uit te trekken.”    

Slechts hoekspeler Olivier Beltman, die uit zeven pogingen even zovele keren scoorde, vormde een positieve uitzondering in de Haagse ploeg.

JAN ALMA (1934-2022) 
€1.000 voor Hellas?!