Heren A zondag kampioen?

Heren A zondag kampioen?

Onze Heren A zijn bezig met een droomseizoen! Heren A2 werd al vroeg kampioen in de 2de klasse en promoveert hiermee naar de 1ste klasse. Fantastisch om twee teams zo hoog te hebben spelen. Ook sommige B-jongens hebben hieraan al een belangrijke bijdrage geleverd. Dit team belooft veel voor de toekomst!

Voor de A1 breken razend spannende weken aan. Zij spelen in de landelijke jeugddivisie en als zij aanstaande zondag winnen van Aristos (zondag 12.20 aan de Laan van Poot) zijn ze kampioen op doelsaldo. Volgens de regels van het NHV spelen ze daarna een beslissingswedstrijd om echt als eerste te eindigen en zich daadwerkelijk kampioen te mogen noemen…
Aangezien onze heren sowieso boven Quintus eindigen, zijn ze al zeker van deelname aan het NK. Hierover volgt later meer!

Neso en Marco zijn ontzettend trots op alle jongens. De hele groep is boven zichzelf uitgestegen op gebied van discipline, inzet en arbeid. Extra vermelding krijgen onze drie ijzersterke keepers. Zij maken onze dekking net even beter dan die van de tegenpartij!
Heel mooi ook om te zien dat een groot deel van de A-jongens al enige tijd meetraint met de senioren. En ook daar maken zij al een hele goede indruk! Aangezien de groep – op slechts vier man na – bestaat uit 1e en 2e jaars A’s, is het nog lang niet afgelopen met hun groei en ontwikkeling. De toekomst van de Hellas-herenlijn ziet er hiermee zonnig uit! Van deze mannen gaan wij nog veel plezier beleven bij Hellas….

Namens alle Hellenen wensen we Liam, Nigel, Bob, Yassin, Jack, Mitchell, Thierry, Lars, Jordi, Don, Tinco, Tim van Z., Jonathan, Tim M., Wessel C., Nick, Wessel de G., Kris en Jip succes en plezier de komende weken!

HANDBALLERS HELLAS STRIJDEN VOOR LAATSTE KANS
Alarmfase voor Hellas