Jeugdige aanwinsten voor Hellas

Jeugdige aanwinsten voor Hellas

Hellas zet de verjonging van de hoofdmacht door met het aantrekken van drie jeugdige talenten die samen met de eigen talentrijke jeugdspelers de kern van de Haagse eredivisieploeg gaan vormen.

MiddenOpbouwer Brent Doorenbos komt over van E&O Emmen. Hij gaat in Den Haag sport en bewegen studeren en ook in de residentie wonen. Zijn vriendin handbalt bij Quintus.

Bram Nass is opbouwer en komt over van Haro Rotterdam. Hij komt op voorspraak van Hans van Dijk, tot afgelopen seizoen trainer van Hellas.

Opbouwer Tjeerd Dompeling, woonachtig in Waddinxveen, komt eveneens van Haro Rotterdam en is zojuist geslaagd voor zijn middelbare schooldiploma.

Manager Dennis Coster tevreden: ,,Drie jonge gasten die passen binnen het nieuwe beleid van Hellas. We willen komend seizoen meedraaien in de middenmoot van de eredivisie. De jonge talenten willen we integreren en geleidelijk klaarstomen voor het eredivisieniveau.”

Ook de staf bij Hellas is compleet: Fernando Nunes (hoofdcoach); Dave sterk (assistent en coach Young Hellas); Dennis Coster (manager); Ton Hofman (teambegeleider); Jeroen Coster (fysiotherapeut); Bart Uijtdebroek en Arold Holman (keeperstrainers). Ton Groenland, Bianca Rouwenhorst en Dennis Coster vormen de Sectie Topsport.

De ervaren krachten Loek van Bergen en Henegouwen, Ubbo Starrenburg, Wessel Coster, Pim van Starrenburg, Ricardo Holman, Troy Oranje, Thierry van Zundert en keeper Casper Hovingh hebben inmiddels bijgetekend. Glenn Lefel sluit tot november aan voordat hij tot mei gaat reizen.

AD Sport/Peter Lotman

Hellas vanaf november zonder Glenn Lefel
Haagse keeper Bart Ravensbergen met Oranje naar het EK