Justin Pronk nieuwe trainer damesselectie

Justin Pronk nieuwe trainer damesselectie

Volgend seizoen zal de damesselectie van Hellas onder leiding staan van Justin Pronk. Bart Uijtdebroek blijft aan als keeperstrainer. Sandra Oosterbaan, voormalig keepster van de Haagse ploeg, zal de rol van begeleidster op zich nemen.

Verheugend is dat de selectie vrijwel compleet is gebleven. Wel hadden de beide keepsters eerder dit jaar al aangegeven aan hun laatste seizoen bezig te zijn maar hun plek wordt ingevuld door Naomi van der Geest vanuit de eigen jeugd en Sanne de Laater, overgekomen van Aalsmeer.

Na het vertrek van Stet in mei heeft het management Justin Pronk en Neso Saponjic bereid gevonden op interim basis de trainingen te verzorgen en dat heeft er toe geleid dat men de selectie bijeen heeft kunnen houden. Dat niet alleen de damesselectie tevreden was blijkt nu uit het feit dat de beide heren ook komend seizoen de groep onder hun hoede zullen nemen.

In de huidige selectie ziet Pronk voldoende potentie om komend seizoen te bouwen aan een mooie toekomst. Hierin zal, naar het voorbeeld van de jongensjeugd, ook de koppeling met de jeugdopleiding onder leiding van Björn Budding en Neso Saponjic een nadrukkelijke rol spelen.

Secretaris/tijdwaarnemers gezocht voor Ooievaarscup!
Eervolle prijs Neso Saponjic