MANNEN ZINDEREND NAAR BEHOUD

MANNEN ZINDEREND NAAR BEHOUD

De heren hebben gisteren in een zinderende wedstrijd hun plaats in de eredivisie behouden. Ondanks het verlies met 20-14, bleef de plaats in de eredivisie behouden omdat er twee weken terug met 21-15 in Rotterdam was gewonnen.

 

Het was een nerveuze wedstrijd, waarin bij vlagen HARO de overhand nam, maar Hellas steeds wist aan te klampen en de marge op 6 doelpunten hield. Absolute uitblinkers waren Rene de Knegt (onpasseerbaar in het doel) en Semmy Stigter (feilloos vanaf de 7meter), maar het was vooral de onverzettelijkheid die van het hele team afstraalde dat maakte dat het uiteindelijk niet fout kon gaan. Een heel jaar knokken, vechten, hard trainen en dan komt het aan op het tegenhouden van een vrije worp, uit een onmogelijke hoek met nog 3 seconde te spelen. Alle lengte het veld in, de bal gaat er niet in en dan is daar het laatste fluitsignaal. De vreugde is groot, het publiek haalt opgelucht adem en het bier is om 23 uur op…..het was nog lang gezellig aan de LvP. En volgend seizoen kunnen we weer elke week van deze mannen genieten aan de Laan van Poot

 

Naast dank aan de heren en begeleiding ook heel veel dank aan iedereen die er gisteren voor gezorgd heeft dat de hele avond soepel verliep:

– Ronald, Ed en Bart voor het licht en de muziek

– Duncan voor het omroepen

– de meiden D voor het vegen van de vloer

– de kassadienst (Daniella en Angelique) voor een soepele doorstroming

– de barploegen voor een soepele bediening

– het publiek voor hun suppport

Ik hoop dat we niemand vergeten, maar het is fijn dat we als club op zoveel ’toppers’ kunnen steunen. Dank daarvoor, want daardoor worden avonden als zaterdag onvergetelijk !

 

Het bestuur

KAMPLEIDING BEDANKT !!
HELLAS LOTERIJ 2015 START NU!