Paasbroden Actie – Actie tbv Sponsordag 14 juni 2014

Paasbroden Actie – Actie tbv Sponsordag 14 juni 2014

 

Paasbroden Actie – Actie tbv Sponsordag 14 juni 2014

Zoals iedere Helleen weet heeft Hellas niet alleen talent maar, ook geld nodig, Met het talent zit het gelukkig wel goed bij Hellas, maar, het financiële gedeelte is heel moeilijk in te vullen. Daarom zijn er dit jaar enkel acties om wat extra geld in de clubkas van Hellas te pompen

Zoals iedereen waarschijnlijk al weet wordt er op 14 juni een grote Sponsordag georganiseerd. De 1e actie hiervan is de Paasbrodenactie. De bedoeling van deze actie laat zich makkelijk raden: wij gaan gezamenlijk zo veel mogelijk Paasbroden verkopen. Aan wie? aan je familie, aan je vrienden, aan kennissen, aan buren, relaties, collega’s op het werk, vrienden bij andere sportclubs, noem maar op.

De paasbroden komen van Bakkerij Segaar. Wij krijgen ze voor een zeer speciale prijs. Bakkerij Segaar, al jaren een zeer trouwe sponsor van Hellas, staat ook al jarenlang garant voor kwaliteit en vakmanschap. De paasbroden bestaan uit 850gram stol met rozijnen en krenten en cashewnoten en spijs. Ze komen met poedersuiker en mooi verpakt. Een echt kwaliteitsproduct.

De verkoopprijs van het paasbrood is  € 7.50. Daarvan komt een groot gedeelte aan Hellas toe.

Hoe gaan we dit aanpakken?

We verwachten van alle leden – Junioren én Senioren dat ze minstens 3 Paasbroden verkopen. We hebben meer dan 300 leden, dus dat worden 1000 broden, op zijn minst. We hebben een bestelformulier gemaakt. Dit moet door jou als lid worden ingevuld en – met de € 7,50 per brood – worden ingeleverd bij Ton Hofman, Bernadette van der Linden.

Je kunt ook bestellen door het totaalbedrag over te maken op 221951  t.n.v. Hellas ovv Paasbroden met jouw naam en team.

Doe dit uiterlijk vrijdag 3 april. Dan kunnen wij Bakkerij Segaar tijdig informeren. Die heeft dan op vrijdag 17 alle broden kant en klaar. De broden kunnen jullie dan op Hellas komen ophalen en naar jouw klanten brengen.

Talisa Groen, Angelique van Duijvenbode en Shantelle Smid blijven
OPGEVEN STAAT NIET IN WOORDENBOEK VAN HELLAS-MANNEN