UITNODIGING HAAGSE VRIJWILLIGERS

UITNODIGING HAAGSE VRIJWILLIGERS

Beste vrijwilliger,

In Den Haag doen meer dan 135.000 mensen vrijwilligerswerk. Daar ben ik ontzettend trots op. Een bruisend, sociaal en leefbaar Den Haag kan namelijk niet zonder al deze Haagse Helden. U doet samen met nog veel meer Haagse Helden fantastisch werk en daar wil het college u graag voor bedanken. Voorheen gebeurde dit tijdens 8 stadsdeelfeesten. Dit jaar wordt er groots uitgepakt tijdens één groot feest. New Babylon opent op vrijdagavond 12 december van 18.00 tot 21.30 uur exclusief voor vrijwilligers haar deuren.
Het totaal vernieuwde New Babylon biedt naast winkels ook veel ruimtes die als festivalzalen worden ingezet voor bijvoorbeeld intieme optredens van onder meer DOUWE BOB, ED STRUIJLAART en NURLAILA KARIM. Door heel New Babylon is van alles te doen en te beleven. Niets is te gek. Er zijn workshops, lezingen, demonstraties, er is stand-up comedy en meer. Legendarische sporters, zoals ARNOLD VANDERLYDE en LEONTIEN VAN MOORSEL, inspireren met hun verhalen en gaan letterlijk met je sporten. Iedere vrijwilliger krijgt een giftcard die tijdens het festival voor diverse
producten te verzilveren is. Uiteraard wordt iedereen verwend met heerlijk gevarieerd eten en drinken.

Het hele programma is te vinden op www.haagseheldenfestival.nl, waar u zich met een eventuele introducé ook voor het festival kunt inschrijven.

Deze geweldige avond wilt u vast niet missen. Ik hoop u te begroeten op het Haagse Helden Festival en wens u alvast een plezierige avond toe.

Met vriendelijke groet,
de wethouder van Stedelijke Economie, Zorg en Havens,

Karsten Klein

UITNODIGING OOIEVAARS KUNST- EN CULTUURFESTIVAL
STRIJDEND HELLAS KRIJGT TE WEINIG