Allemaal klaar… handballen maar! Het nieuwe seizoen is geopend 

Allemaal klaar… handballen maar! Het nieuwe seizoen is geopend 

Zaterdag was het feest voor jong en oud! 

Ondanks dat het 30 graden buiten was, druppelde onze jongste leden binnen voor een clinic voor de DEF. De nieuwe toekomst kreeg namelijk een handbalclinic van de selectie! Razend enthousiast begonnen zij aan een echte warming up, gevolgd door specialisten training. Schottraining vanaf alle posities en er werd gesleuteld aan de techniek. Moe en voldaan kregen zij na afloop patatjes om zich weer op te laden om de heren aan te moedigen! En dat heeft geholpen… 

Langzaam stroomde de Hellashal vol. Want de eerste derby stond op het programma. Van Broekhuyzen Hellas nam het op tegen streekgenoot WHC/Hercules. Van Broekhuyzen Hellas? Ja zeker! Wij zijn blij te vermelden dat Broekhuyzen Horecagroothandel onze trotse nieuwe hoofdsponsor is!

Rick de Heij, eigenaar van Broekhuyzen Horecagroothandel is geen onbekende van de Haagse handbalvereniging. Ook hij heeft een mooie avond gehad, “Het was een topavond! We hebben een leuke wedstrijd met attractief handbal gezien en er aansluitend een gezellig feestje van gemaakt. Ik heb weer wat nieuwe mensen ontmoet, maar natuurlijk ook veel oude bekenden gesproken. Na al die jaren blijft Hellas als een warm bad aanvoelen en ben er trots op dat ik in deze vorm nu wat kan betekenen voor deze schitterende club!”

De wedstrijd is van start, en vol vertrouwen in het van Broekhuyzen shirt hebben de heren laten zien welke Haagse ploeg er het beste kan handballen. Alles lukte en de heren hebben een ruime overwinning geboekt. 

Na de wedstrijd werd er genoten van de overwinning én van de nieuwe tap. Want ook de barcommissie heeft niet stilgezeten de afgelopen zomer. De bar is vernieuwd en er worden nu heerlijk pilsjes geschonken uit de tap. Om de avond compleet te maken was er live muziek en werd en er gefeest tot laat in de nacht. 

Een mooie dag, en wij willen alle vrijwilligers die een steentje bijgedragen hebben aan deze mooie dag bedanken!! 

Hellas verspeelt een punt tegen E&O
ONVERWACHT VERLIES HELLAS