Bas Agterberg stopt bij DS-selectie

Bas Agterberg stopt bij DS-selectie

 

Het is een bijzondere week;  na het vertrek van Fred Michielsen bij de damesselectie, Nico Stet die het tijdelijk zal overnemen ontvingen wij gisteren onderstaand bericht van Bas Agterberg dat hij per direct zijn functie bij de damesselectie neerlegt.

 

Beste Hellenen,

Helaas heb ik moeten besluiten om mijn functie als assistent van ds1 en trainer/coach van ds 2 neer te leggen. Het heeft me heel veel moeite gekost om de knoop door te hakken maar voor m’n gevoel kan ik niet anders. Mijn besluit heeft overigens niets te maken met het ontslag van Fred en/ of het aanstellen van Nico als trainer. Beide beslissingen vind ik volkomen logische gezien de ontstane situatie. Het gevoel dat ik de meiden in de steek laat doet me nog de meeste pijn aan hen heeft het zeker niet gelegen.

Ik wens zowel dames 1 als dames 2 ontzettend veel succes met het strijden voor lijfsbehoud en heb er het volste vertrouwen in dat dat onder de leiding van Nico Stet gaat lukken.

Succes Bas Agterberg

 

Wij respecteren het besluit van Bas, maar hadden het – zoals iedereen begrijpt – graag anders gezien. Voor de komende periode hebben we Hans Bal en Neso Saponjic bereid gevonden om Nico in de trainingen te ondersteunen. De coaching van DS2 wordt nog nader ingevuld.

Wij bedanken Bas voor zijn inzet, zijn betrokkenheid en deskundigheid in de afgelopen periode.

Het bestuur

Anneke, Jacqueline, Peter, Bernadette, René en Frits

 

OOK AGTERBERG WEG BIJ HELLAS
HELLAS ONTSLAAT TRAINER FRED MICHIELSEN