Bruno de Beer, deel 10

Bruno de Beer, deel 10

De herfst vakantie heb ik heel leuk door gebracht bij michelle. Maandag en dinsdag hadden de meiden trainingskamp. Dit was voor mij de aller eerste keer dat ik op trainingskamp ging. En wat heb ik trots op die meiden. 3x op een dag trainen. Pfff wat lijkt mij dat zwaar. En het eten was heerlijk. Mijn complimenten aan de chef! Maar wat is een trainingskamp zonder lekker laat opblijven en kletsen. Jammer voor Bas, want die wou ons lekker vroeg onder de wol. Maar daar stemden de a meiden natuurlijk niet mee in. Na kamp ging ik met michelle mee naar huis. Samen moesten we even bijkomen van de 2 zware dagen. Omdat michelle na de vakantie een toetsweek had, hebben we veel in de studieboeken gezeten. maar we hebben ook veel leuke dingen gedaan, zoals filmpjes kijken en spelletjes doen. Ook heb ik hard gewerkt bij max-15 in loosduinen. Ik vond dit heel leuk om te doen. Ik ben benieuwd bij wie ik volgende week mag logeren.

Zeer dringend gevraagd: secretaris/tijdwaarnemers
Bruno de Beer, deel 11