Bruno de Beer, deel 11

Bruno de Beer, deel 11

Na een gezellige week bij Michelle werd ik overgedragen aan Kelly. De meiden gingen trainen in de eerst nog wat donkere hal, terwijl ik lekker op het bankje chillde. Na de training gingen we lekker met de auto naar huis want het was heel hard aan het regenen. Toen we eindelijk thuis waren gingen we eten, douchen en (alweer) huiswerk maken, stom huiswerk altijd, de meiden hebben bijna geen tijd meer voor mij joh! Gelukkig ben ik leergierig en help ik graag, ik ben inmiddels echt geniaal denk ik.

De volgende dag konden we een klein beetje uitslapen, Kelly haar lessen begonnen pas om 11:10 uur. Helaas werd het wel een latertje, we mochten pas om half 5 weer naar huis pfff… Eenmaal thuisgekomen lag er weer een bak met huiswerk op ons te wachten, maar met leren kan ik Kelly niet helpen dus ben ik met mijn andere vriendjes gaan spelen, dit was berengezellig! Rond een uur of 12 gingen we dan eindelijk slapen.

Helaas! Om 6:45 uur ging de wekker alweer, tijd voor een nieuwe schooldag. Ik had geen zin in een schooldag van half 9 tot half 5, dus ik bleef lekker thuis om te spelen. Toen Kelly eindelijk weer thuis was hebben we even snel wat huiswerk gemaakt. Normaal is woensdag een trainingsdag, maar het speciaal deze avond, we gingen namelijk uiteten! We gingen eten met de Franse familie van Vincent, Kelly d’r vriendje, die tijdelijk in Nederland waren. Doordat ik met zoveel meiden al huiswerk had gemaakt begreep ik zelfs enkele woordjes, want ze spraken geen Nederlands of Engels 🙁 na het eten zijn we naar Vincent’s huis gegaan en lekker gaan slapen.

Donderdagochtend ging de wekker alweer vroeg voor alweer een lange dag. Vandaag ging ik weer mee naar school, we hadden namelijk maar die echte lesuren en daarna twee uur voetballen voor gym! De dag verliep echter anders dan gedacht. Na het tweede uur was het tijd voor een tussenuurtje en een bezoekje aan de McDonalds want we hadden trek. Toen we terugkwamen op school bleek de stroom te zijn uitgevallen door een oververhitte generator, je raad het nooit: IEDEREEN MOCHT NAAR HUIS! Zo werd die lange dag toch nog lekker kort 🙂 thuis hebben we even wat examenreisjes bekeken en daarna ben ik weer gaan spelen want Kelly moest leren en daar had ik geen zin in.

De volgende schooldag was aangebroken. Het regende zoals gewoonlijk weer eens, maar toen we naar school reden was het gelukkig redelijk droog. Vandaag helaas geen stroomstoring dus gewoon les tot 15:10 uur. Na school hebben we nog even een bezoekje aan Vincent gebracht en daarna zijn we naar huis gegaan. Toen we eindelijk thuis kwam, moest Kelly haasten om weer op tijd op hellas te zijn. Ik ging lekker aan het spelen met mijn berenvriendjes en had geen zin om mee te gaan, dus ik bleef lekker thuis.

Zaterdagochtend ging de wekker nóg vroeger! Gelukkig mocht ik lekker doorslapen terwijl Kelly om 7:00 uur moest beginnen met werken… Had wel een beetje medelijden hoor. Ik was helemaal verbaasd dat ze om 11:30 uur alweer thuis was, want haar werkdag duurde eigenlijk tot 4 uur. Ze mocht eerder weg, dus dat betekende: powernap! Na het tukkie zijn we naar een verjaardag van een vriendinnetje gegaan en ’s avonds hebben we wat huiswerk gemaakt en tv gekeken.
Zondag hebben we heerlijk uitgeslapen. Hellas was het slecht weer dus hebben we de hele dag geleerd. ’s Avonds zijn we langs Vincent geweest en daarna lekker gaan slapen.

Maandag weer vroeg op voor een nieuwe schooldag. Om 2 uur waren we vrij dus gingen we naar huis om nog even te leren, eten en daarna naar de training. Hier werd ik overgedragen aan Charlotte voor een nieuw avontuur.

Het was weer berengezellig!
Kusjes en knuffels,

Bruno

Bruno de Beer, deel 10
HELLAS SUPERIEUR AAN FORTISSIMO