Bruno de Beer deel 6

Bruno de Beer deel 6

Hooooooooi allemaal,

Vanaf woensdagavond mocht ik verblijven bij Saskia! Toen we bij haar huis kwamen werd ik heel warm ontvangen, ik mocht gelijk gaan spelen met haar zusjes, tot het eten klaar was toen moesten we eten. Daarna mocht ik weer met haar zusjes spelen!

Op donderdag mocht Saskia vroeg haar bed uit om naar school te gaan, maar ik bleef lekker liggen want ik had een date die avond! Het was heel gezellig en zondag heb ik mijn 2e date met haar 🙂
Op vrijdag was ik zo uitgeput van de date dat ik maar weer bleef slapen terwijl Saskia naar school ging. Om 3 uur was het zover het zusje van Saskia is weer thuis! En ik ging weer met haar spelen. ’s Avonds lekker naar de training van de DAJ en daarna de verjaardag van Claire, ook gingen we beelden van de trial op hellas terugkijken 🙂

Op zaterdag mocht ik met Maaike mee de DCJ aanmoedigen! En ze hebben hun eerste wedstrijd in het seizoen gewonnen! Iedereen was superblij en ik natuurlijk ook!
Daarna ging ik terug naar huis en mocht ik ’s avonds mee om de Heren 1 aan te moedigen, maar in de rust kreeg Sas een telefoontje dar haar oom uit Amerika in Nederland was dus hem wilde ik wel even ontmoeten. We gingen snel naar huis en ik heb hem een hand gegeven! Na gezellig kletsen ging ik naar bed want ik was gesloopt en ik moest zondag ook nog de A2 aanmoedigen.

Op zondag ben ik eerst de A2 aan gaan moedigen en ook die hebben gewonnen! Daarna ging ik me snel klaar maken voor m’n 2e date…
Eindelijk klaar waar m’n date, het was erg gezellig en ik hoop haar snel nog eens te zien!
Maandagochtend was de laatste dag met Sas, ik was zo moe dat ik Sas weer alleen naar school liet gaan.

Ik heb een superleuke week gehad in het drukke huis van Saskia, maar ik verheug me er al op om naar Sabien te gaan, want die is vandaag jarig!!! 🙂

Groetjes Bruno

Bruno de Beer deel 7
Schoolhandbal toernooi op Hellas zeer geslaagd