Bruno de Beer, deel 8

Bruno de Beer, deel 8

Na mijn feestweek bij Sabien ben ik op maandag naar Pien gegaan.
Ik was vreselijk brak door alles wat Sabien en Anne met mij hadden gedaan, maar gelukkig was Pien dinsdag vrij en hebben we lekker uit kunnen slapen!
Die avond moest er wel weer hard getraind worden bij de dames, maar ik kon het goed bijhouden met mijn kleine berenpootjes.
Daarna gingen we weer naar huis, maar het was al best laat omdat de training tot 9 uur duurde. Toen ging ik nog pizza eten met Pien en haar moeder en uiteindelijk lagen we pas om elf uur in bed, terwijl we er om zeven uur alweer uit moesten!

Nadat we gedoucht en ontbeten hadden gingen we met de tram naar het station, om met de trein naar Leiden te gaan, superspannend! Pien moest allemaal sommetjes maken, en ik heb een beetje gechilld en de uni verkend, het was zo groot allemaal!
Toen Pien klaar was moest ze eigenlijk nog naar college, maar omdat ik zo moe was en zij hoofdpijn had, zijn we lekker naar huis gegaan om daar een middagdutje te doen en een beetje op te laden voor de training van die avond.
Het opladen wilde niet echt lukken, daarom mocht ik thuisblijven van Pien, en toen zij die avond thuiskwam merkte ik dat het voor haar ook vermoeiend was geweest.
Gelukkig had de papa van Pien superlekkere pizza gemaakt (het was echt een pizzafeest bij Pien thuis), en daardoor werden we weer een beetje vrolijk.
Toen zijn we weer ons bedje in gegaan omdat we donderdagochtend vroeg op moesten, en een zware dag voor de boeg hadden.
Om negen uur had Pien twee uur computerles, wat voornamelijk stervenskoud was.
Om elf uur zijn we rustig naar het station gewandeld, waar we Suus hebben ontmoet en met z’n drietjes zijn we een huisje gaan bezichtigen in Leiden waar de zusjes misschien willen gaan wonen. Vervolgens zijn we naar Amsterdam gereisd om daar mee te doen aan een onderzoekje waarvoor we geld kregen, en daarna gingen we weer terug naar Den Haag.
Toen we thuis kwamen gingen we Babi Pangang eten en kregen we Ben & Jerry’s toe: onze dag kon niet meer stuk.
Na het eten gingen we vroeg naar bed, want de volgende ochtend moest Pien alwéér om negen uur op school zijn.
Gelukkig was ze op vrijdag om elf uur dan wel alweer vrij, en we reisden terug naar Den Haag omdat we een date hadden met Ambtenaar Anne. We gingen naar Doppio om daar een shake te drinken bij Stefan Coster, het was superlekker!
’s Avonds was er weer training, en daarna heb ik nog even gechilld op Hellas met Pip, Babette, Paula en Pien, waarbij Paula haar klomp afbrak, OH NEE.
Het regende de hele avond keihard, maar om een uur of elf stopte het en moest ik mee naar huis van Pien.
Zaterdag hebben Pien en ik lekker rustig aan gedaan en in de avond kwam opa eten.
Pien en haar mama hadden een superlekker diner gemaakt, dus we hebben weer heerlijk gesmikkeld. Na het eten wilden we naar de heren gaan kijken, maar dat ging helaas niet door, waarmee we achteraf wel blij waren…
Zondag hadden we de eerste competitie wedstrijd tegen DSS en we hebben Bas lekker laten zien dat we wel konden winnen! Ik was heel erg trots en heb vooral genoten van Charlotte, die stond te keepen als een beer! 
Toen we weer thuis waren kwam Anne gezellig eten, en weer kreeg ik een lekker maaltje, dit keer bereid door Anne en Pien. Ze wilden alvast oefenen voor als ze samen gaan wonen als Anne terugkomt uit Australië, nou daar wil ik wel komen logeren!
’s Avonds hebben we nog naar een meneer gekeken die uit de lucht van 39 km hoogte naar beneden ging springen, supereng! Gelukkig ging alles goed en landde hij veilig.
Omdat er maandag geen training was, mocht ik nog wat langer bij Pien blijven!
Samen zij we naar het nieuwe huis geweest van Pien haar vriendje, dat op de 13e verdieping is in zo’n hoge toren naast CS! Ik voelde me net de skydiver die we de avond ervoor op TV hadden gezien!
Dinsdag was Pien weer lekker vrij en zijn we thuisgebleven, alleen ’s avonds moesten we weer trainen bij Erik.
Woensdag moesten Pien en ik afscheid van elkaar nemen, maar ik weet zeker dat de volgende week ook weer heel erg leuk wordt!
Tot volgende week,
XXX Bruno

Weer vier nieuwe vrienden van Hellas
Vrouwen Hellas Hellas ongeïnspireerd