GEHAVEND HELLAS KANSLOOS

GEHAVEND HELLAS KANSLOOS

Den Haag – De handballers van Hellas zitten nog steeds in de hoek waar de klappen vallen. Met een gehavende ploeg konden de Hagenaars geen vuist maken tegen het sterke Hurry-Up. Na een 7-16 ruststand werd het 17-32 voor de Drentse formatie.

De Hellenen misten nog steeds linkshander Ubbo Starrenburg. Daarnaast viel al snel midopbouw Daan Kulker uit met een gekneusde ribbenkast. Aanvoerder Loek van Bergen en Henegouwen verdraaide zijn knie. Voor de coaches Budding en Saponjic bleven er vervolgens te weinig spelers over die het verschil konden maken.

De  start van Hellas was al ongelukkig. Veel schoten op paal en lat, waardoor Hurry-Up binnen tien minuten op 1-8 stond.

Lichtpuntjes waren het sterke keeperswerk van Jeroen van ‘t Hart in de tweede helft en de zes doelpunten van topscorer Norbert Laernoes vanaf de cirkel. Jeffrey Zevenbergen haalde met goede assists en mooie acties ook een ruime voldoende. Coach Saponjic: ,,Zodra we completer en fitter zijn en alles een beetje op zijn plek valt, gaat dit jonge Hellas zeker nog punten halen.”

 

AD/HC/PL

VEEL WERK VOOR HELLAS
Kanjer van de week Fabian Eefting