Hans van Dijk gaat Hellas verlaten

Hans van Dijk gaat Hellas verlaten

Hans van Dijk vertrekt aan het einde van het seizoen bij Hellas. Verschil van inzicht op het gebied van talentontwikkeling heeft Van Dijk tot dit besluit gebracht. Van Dijk is sinds zijn komst zeer succesvol met de herenselectie van Hellas. Op dit moment staan de heren op de 2e plaats van eredivisie en zijn daarmee een serieuze kandidaat voor het kampioenschap en mogelijke promotie naar de BENE-league. Dit laatste is dan ook zeer zeker de ambitie van Van Dijk om samen met zijn spelers te halen. “We willen het seizoen in stijl eindigen en met zijn allen gaan voor het optimale resultaat en daar leggen we nu de nadruk op. Dan kunnen we met zijn allen terugkijken op een mooie periode waarin we veel plezier hebben gehad en ook qua prestatie super hebben gepresteerd. Ik vond het super fijn om met de staf en selectie te werken”. Met het vertrek van Van Dijk zullen ook Dave Sterk (coach heren 2) en Remco Jacobs (assistent coach heren 1) Hellas verlaten.

Aanvoerder Loek van Bergen en Henegouwen geeft aan: “De spelersgroep respecteert het besluit van Hans, Dave en Remco. Als spelers zagen we het niet aankomen en hadden graag ook volgend seizoen met hen samengewerkt. We zullen de keuze moeten accepteren en ons volledig focussen op de rest van het seizoen.”

Ondanks het vertrek van Van Dijk hebben Loek van Bergen en Henegouwen, Pim van Starrenburg, Ubbo Starrenburg, Thierry van Zundert en Wessel Coster aangegeven volgend jaar Hellas trouw te blijven. Daarnaast heeft ook Bart Uijtdebroek aangegeven de keepers te blijven begeleiden.

Hellas gaat komende periode op zoek naar (een) vervanger(s). Het is nog niet bekend wat Van Dijk gaat doen.

Vertrek Hans van Dijk kwam voor Hellas als verrassing
Wedstrijden komend weekend