HELLAS C 1- QUINTUS C 1

De vorige zaalwedstrijd tegen hun werd door fel spel en vanaf het begin zeer geconcentreerd zijn, ruim gewonnen. Wilden we dat weer, dan moesten we heel erg geconcentreerd starten. Er werd gelukkig geconcentreerd gestart met een man-to-man verdediging, maar wel met steun aan elkaar. In het begin werd er om en om gescoord. En aan het einde van de eerste helft was er een klein doelpuntensprintje van Hellas’ kant en werd er gerust met 12-9. Zou het een spannende 2de helft worden of…….het werd of….. Hellas bleef man-to- man staan en Quintus gooide steeds meer ballen over de zijlijn. In de aanval ging de bal goed rond en werd er regelmatig een gaatje gevonden. Ook werden er veel ballen onderschept en breaks gelopen. Zo werd het uiteindelijk een ruime 29-15 overwinning.