HELLAS C 2 – ROWAH C 2

Op zondag 18 januari speelden de Hellas Heren C-Jeugd tegen ROWAH. In het begin al kon je zien wat voor een soort wedstrijd gaat worden, heel veel doelpunten. De eerste bal op het doel was al een doelpunt voor Hellas en dit ging de hele tijd door. We stonden voor een lange tijd op man-man verdediging en konden makkelijk breakouts lopen. Maar na een tijd was de concentratie soms weg en mensen liepen te makkelijk door de verdediging, maar toch hadden we een erg grote voorsprong na de eerste helft, 20-4.
In de tweede helft moesten wij 6-0 verdedigen en beter dicht houden, het spel werd er wel iets langzamer van maar we leerden er iets uit. Ik weet niet zeker, maar ik denk dat iedereen heeft gescoord en tot slot heeft Hellas 40-8 gewonnen.