HELLAS EN QUINTUS LEVEN ZICH UIT

HELLAS EN QUINTUS LEVEN ZICH UIT

De mannen van Hellas (46-23 tegen Berdos) en Quintus (41-30 tegen PSV) leefden zich uit in de eredivisie. WHC/Hercules pakte een zwaar bevochten punt tegen E&O: 28-28 (zie apart verslag). EHC bracht knap titelkandidaat Houten met 32-33 aan het wankelen.

HELLAS

De thuisclub startte tegen Berdos in het begin nog wat weifelend en slordig, hetgeen resulteerde in een tussenstand van 5-5. Vervolgens kwamen de Hellenen in het juiste ritme en overklasten in een hoog tempo via 9-6, 19-9 en de 26-11 ruststand de tegenstander volledig.

Coach Joris Witjens tevreden: ,,Wij waren fel in de dekking en elke fout of misser van Berdos hebben we met snel en effectief spel afgestraft. Kortom: een lekker potje gespeeld.”

Witjens zag het spel in de tweede helft wel wat rommeliger worden. ,,Maar we hebben nog voldoende gas gegeven om onze voorsprong verder uit te bouwen. De grote uitslag was een terechte afspiegeling van de verhoudingen.”

Doelpunten Hellas: Martijn Poot (11), Pim van Starrenburg (8), Twan Klompé (6), Kevin Pronk (6), Thomas Beltman (6), Wessel Coster (4), Ismail Fahkir (2), Thierry van Zundert (2) en Vito Kloots (1).  

Paul van Dijk en Hellas onmiddellijk uit elkaar
Hellas nieuwsbrief