Paul van Dijk en Hellas onmiddellijk uit elkaar

Paul van Dijk en Hellas onmiddellijk uit elkaar

In goed overleg is Paul van Dijk met onmiddellijke ingang gestopt als trainer van de damesselectie van Hellas. Paul is ruim twee jaar geleden gestart met een ambitieus project om de dames van Hellas terug te brengen naar de top. De eerste stappen zijn gezet, maar na een stroeve start van de huidige competitie is er onvoldoende vertrouwen tussen de groep en de trainer om het project voort te zetten. Daarom is er in goed overleg besloten om per direct uit elkaar te gaan. Olivier Beltman en Thierry van Zundert nemen voorlopig de training en coaching waar. Bart Uijtdebroek blijft onverkort de keeperstrainer en André blijft de krachttraining voor de selectie verzorgen.

Ubbo Starrenburg, bestuurslid Handbalzaken, vindt het jammer dat dit heeft moeten gebeuren. “We bedanken Paul voor zijn inzet de afgelopen 2 en een half jaar voor de dames en Hellas. Hij heeft grote stappen gezet met de groep, en is met zowel met dames 1 als dames 2 gepromoveerd. We gaan er alles aan doen om hier snel een vervanger voor te vinden en te bouwen naar volgend seizoen.” 

Ook Paul had dit liever anders gezien maar een beoogd kampioenschap in de 2e divisie kan alleen bereikt worden als er een optimale samenwerking is. Helaas was dit niet meer het geval en dan is het beter om als vrienden uit elkaar te gaan. Paul bedankt Hellas voor het vertrouwen en hoopt dat de initiële doelstelling alsnog in de toekomst bereikt kan worden. 

HELLAS BLIJFT VOLOP SCOREN
HELLAS EN QUINTUS LEVEN ZICH UIT