HELLAS NAAR TWEEDE PLAATS

HELLAS NAAR TWEEDE PLAATS

Hellas moest aantreden zonder de geblesseerde Wessel Coster en vanwege een lichte hersenschudding was Kevin Pronk beperkt inzetbaar. Toch boekte het team van coach Joris Witjens een regelmatige 22-35 overwinning op het opleidingsteam van BEVO. 

Coach Witjens: ,,De verdediging stond als vanouds goed met een prima keepende Storm Bolman erachter.”

Via 2-6 en 7-12 was het bij de rust 10-16 voor de Hellenen. Soepele aanvallen werden goed afgerond en zorgden er volgens Witjens voor dat alles van een leien dakje ging. In het tweede half uur hetzelfde spelbeeld. De offensieve dekking van BEVO kreeg weinig grip op de lopende spelers van Hellasdie er makkelijk tussendoor konden flitsen.

Rens Hulspas had een paar mooie saves tegen het einde en Michael Pronk viel goed in met een mooie kaatsactie op de cirkel en goed verdedigend werk. Via 13-22 en 16-26 werd het uiteindelijk heel ruim 22-35.

Door dit resultaat neemt Hellas zelfs de tweede plaats over in de eredivisie van Quintus op basis van een beter doelsaldo. 

Doelpunten: Martijn Poot (9), Thomas Beltman (5), Yannick van Zundert (5), Ismael Fakhir (4), Twan Klompé (4), Thierry van Zundert (3), Pim van Starrenburg (2), Michael Pronk (2) en Olivier Beltman (1).

KLOMPÉ IS DERDE NIEUWELING BIJ VOLENDAM
DERBY HELLAS- WHC/HERCULES WILDE MAAR NIET OP GANG KOMEN