HELLAS STRIKT DUITSE OPBOUWER ALEXANDER HEINRICH

HELLAS STRIKT DUITSE OPBOUWER ALEXANDER HEINRICH

Hellas is erin geslaagd de selectie te versterken met de Duitse handballer Alexander Heinrich. De 28-jarige opbouwspeler is rechtshandig en kan worden ingezet op zowel de linker- als de middenopbouw. In Duitsland was hij actief voor VfL Gladbeck, dat momenteel in de derde divisie uitkomt. In zijn jeugd heeft hij voor de Duitse nationale jeugdteams gespeeld.

Dennis Coster, lid van de Sectie Topsport van Hellas, over de komst van Heinrich: ,,Hij is al een aantal jaren in Nederland en werkt voor een bedrijf dat zich bezighoudt met het betalen van tol voor transportbedrijven. Vanwege blessures en andere interesses heeft hij een tijdje niet gehandbald, maar wil het weer gaan oppakken. Op zijn werk heeft hij de naam van Hellas doorgekregen en heeft daarna contact met ons gezocht. Hij werkt nu hard om weer fit te worden. Voor ons is hij uiteraard meer dan welkom, omdat wij toch dun in onze opbouwers zitten.”

Trainer Maarten Roestenburg is blij met de komst van Heinrich: ,,Ik ken hem persoonlijk nog niet zo goed als speler, maar wij zien in hem zeker een goede aanwinst. In de opbouwrij kunnen wij best nog zo’n speler gebruiken. Hij is bereid hard te trainen en dan gaan we bekijken hoe we hem kunnen inpassen.”

AD SPORT/PETER LOTMAN  

DE OPMERKELIJKE KLIK TUSSEN MAARTEN ROESTENBURG EN HELLAS AMSTERDAMSE BRAVOURE GEMENGD MET HAAGSE BLUF
PAUL VAN DIJK WIL DAMESTAK HELLAS NAAR HOGER NIVEAU TILLEN