Maak kennis met onze vertrouwenscontactpersonen

Maak kennis met onze vertrouwenscontactpersonen

Maak kennis met onze vertrouwenscontactpersonen Roger en Monique! Leden kunnen bij Roger en Monique terecht voor een vertrouwelijk gesprek, zij zijn onze Vertrouwenscontactpersonen. Roger van Duren is de vader Joelle en Roxanne, die beide op Hellas zitten of hebben gezeten. Monique Verhoef is de moeder van Tatum en Sjuul, die beide op Hellas handballen.

Een veilige sportvereniging, wie wil dat nu niet?
Dat je weet waar je terecht kunt als je zit met zaken als pesten, discriminatie, ongepaste WhatsApp berichten of seksuele intimidatie. Onze vertrouwenscontactpersonen Roger en Monique gingen er een dag voor terug in de schoolbanken. Zodat ze meldingen zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Ook die van jou, mocht je dat nodig vinden.

Het gesprek met de Vertrouwenscontactpersoon kan gaan over pesten, seksuele intimidatie, agressie of discriminatie, kortom; je niet veilig voelen op de vereniging vanwege grensoverschrijdend gedrag. Vertrouwenscontactpersonen zijn vooral een tussenpersoon, tussen jou en het bestuur. De Vertrouwenscontactpersoon is daarbij neutraal en onafhankelijk van het bestuur. De vertrouwenscontactpersoon helpt daarnaast het bestuur om intimidatie in de club te voorkomen. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Afscheid Jan Alma - Zaterdag 29 oktober
HET WIT-BLAUWE HART VAN WITJENS GAAT WEER TEKEER