Meiden A naar Denemarken

Meiden A naar Denemarken

Op 18 en 19 mei nemen de meiden A deel aan de Vesterhavs Cup in het Deense Esbjer. Dit is een groot internationaal toernooi, waar teams uit Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Polen aan mee doen. Onze meiden spelen in de oudste categorie U19.

Helaas kunnen niet alle A meiden van het DAJ team mee. Maar we hebben aanvulling: Shantelle en Angelique gaan mee, en Astrid Lie van dames 2 is onze gastkeeper dit weekend.

We vertrekken vrijdag 17 mei met eigen vervoer vanaf de Laan van Poot. Wie komt ons om 06.00 uur uitzwaaien? De wedstrijden zijn op zaterdag en zondag. Maandagavond 20 mei hopen we rond 20.00 uur weer bij Hellas terug te zijn. Als het even kan met een mooie grote Vesterhavs Cup. Want daar gaan we voor.

De meiden die het gaan doen in Denemarken:
Babette van Arem, Paulien Barendrecht, Lisa Maquelin, Paula Berest, Abbey Hendriks, Saskia van Zanen, Tamara Brave, Zoe Haaksma, Shantella Smid, Angelique van Duivenbode, Astrid Lie.

De begeleiding is in handen van Bas Agterberg, Jamie van Vliet, Suus Barendrecht en Edouard van Arem. Samen met een aantal ouders als supporter gaan zij er alles aan doen om er een onvergetelijk weekend van te maken.

De meiden hebben deelname grotendeels zelf bij elkaar gespaard door aan het begin van dit seizoen – met behulp van wat zakelijke ondersteuning – kalenders te maken en te verkopen. De vrienden van Hellas hebben ook een mooie bijdrage geleverd. Van Ernie de Ruiter mogen we een grote auto lenen.

We kunnen natuurlijk altijd nog een bijdrage gebruiken. Alles is welkom en kunnen we goed gebruiken voor een rondje fris of een lekker snackie! Laat het Edouard (edouard@ziggo.nl) weten als u onze A meiden wilt steunen.

Van dit sportieve weekend gaan we uiteraard in woord en beeld verslag doen en op de Hellas site plaatsen. We hebben er zin.

Farvel så længe!

Dames naar voorbereidingstoernooi bij 09 Kirchhof op 10 en 11 augustus
HELLAS KAN ZICH OPMAKEN VOOR PROMOTIEDUELS EREDIVISIE