NHV-mededeling: uitspraak van het ‘court of Handball’ van de EHF

NHV-mededeling: uitspraak van het ‘court of Handball’ van de EHF

Beste handbalvrienden,

Gisteren hebben wij de uitspraak van het ‘court of Handball’ van de EHF met betrekking   tot het teruggeven van het EK Dames 2012 ontvangen. Deze uitspraak is gepubliceerd op de EHF website en opgepikt door het ANP en NOS, vandaar de   media aandacht gisteravond.

Zoals door onze voorzitter aangegeven op Radio 1 en bij het Sportjournaal is dit slechts de eerste uitspraak van het Court of Handball. Het NHV zal hier uiteraard tegen in beroep gaan. Als de uitspraak in het hoger beroep nog steeds geen gevoel van een ‘rechtvaardige beslissing’ van het Court of Handball van de EHF oplevert dan zullen wij de zaak voorleggen aan het ‘Court of Arbitration for Sport´ (CAS) in Lausanne.

Tijdspad voor een dergelijke procedure is enkele jaren dus het zal nog wel even duren   voordat wij jullie hier definitief over kunnen berichten. De juridische procedures hebben een opschortende werking dus er hoeft ook nog niets betaald te worden.

Wij vertrouwen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als er nog vragen   en/of opmerkingen zijn, dan kunnen jullie altijd contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Hans Landa

Algemeen Directeur NHV

Vraag een seizoenskaart 2013-2014 aan!
HELLAS-VROUWEN LIGGEN OP SCHEMA