Niek is 80 jaar!

Niek is 80 jaar!

En dat hebben we, als verrassing voor Niek gevierd. Wat was het een geslaagd feest! We hebben gevraagd of alle (oud)leden een kaartje wilde maken, en we hebben geld ingezameld voor een leuk cadeau. Dit werd ontzettend goed ontvangen door Niek, en hij wil hier nog graag iets over kwijt. Lezen jullie mee?

Hierbij wil ik even terugkomen op de bijeenkomst in de clubtent van Hellas op zondag 22 oktober ter gelegenheid van mijn 80e verjaardag op 21 oktober. Na de laatste wedstrijd van Hellas HS3 waren er veel mensen in de clubtent aanwezig. Het bestuur had me de vorige dag laat in de avond een mail gestuurd met de mededeling dat ze iets wilden doen t.g.v. van mijn verjaardag en ze vroegen me of ik zondag op Hellas aanwezig zou zijn. Uiteraard zou dit een retorische vraag moeten zijn, want ik ben er bijna altijd al vanaf 1955. Toen werd ik lid van Hellas en heb ik een half jaar alleen maar getraind omdat er in die tijd niets was onder de 12 jaar, uiteraard ook geen sporthal en geen clubtent. Mijn jongste broer Henk heeft zelfs anderhalf jaar alleen maar getraind. Zoals al gemeld: 80 jaar, geboren in 1943 en niet 1843 zoals ik me soms voel. Het was heel goed geheim gehouden, zelfs Wil Budding heeft niets gezegd en dat zegt genoeg! 

Ik was een paar dagen daarvoor in het trainingskamp van de jongste jeugd en toen ik de hal binnen liep hoorde ik al gelijk van veel kinderen dat ik jarig was, dus zoals later bleek was er dus over gesproken. Ik kwam al in het 1e kamp in 1970 als trainer van de HB jeugd, later de HA jeugd, de Jeugdcommissie enz. Ik ben vanaf 1970 tot nu toe elke keer in het trainingskamp geweest als funktionaris of als belangstellende, dus 54 x. Maar ik dwaal zoals gewoonlijk weer af, want iedereen weet dat als ik eenmaal begin met praten of schrijven ik niet meer stop. Als ik had geweten dat er een bijeenkomst was had ik misschien een pak aangetrokken. Ik had nog een nieuw pak gekocht, weliswaar in 1989! Ik wil in de eerste plaats het bestuur bedanken voor het organiseren van deze bijeenkomst, ik heb ervan genoten! Ik hoorde zondag dat Wil Budding de initiator hiervan geweest is, chapeau! Ik heb enorm veel kaarten gekregen, enkele flessen drank, een mooi geldbedrag opgehaald door de leden van Hellas en een bord met “Niek Wissink Wedstrijdtafel”, dat uiteraard bestemd was voor de wedstrijdtafel. Daar zit ik nog bij 11 teams van Hellas achter de tafel, dat is eigenlijk wat te veel. De foto die is bijgevoegd is gemaakt door Anneke van Zanen. Verder waren er door Henk Tramper (de vader van Tessa en Julia) heerlijke hapjes gemaakt. Ik ben nog op zijn huwelijks receptie geweest een tijdje geleden. 

 Zie je wel, ik dwaal zoals gewoonlijk weer af! Ik wil iedereen die op de een of andere manier heeft bijgedragen aan het slagen van dit feest hartelijk bedanken. Ik zou zeggen: ik zie jullie wel weer al ik 90 jaar word als ik dat haal. *LAUGH*

HELLAS TOONT ENORME VEERKRACHT IN TWEEDE HELFT EN WINT
Bockbier en Stoofvlees, kom je ook?