Nieuwe vestiging Herstelsnel.nl dichtbij Hellas

Nieuwe vestiging Herstelsnel.nl dichtbij Hellas

Nieuw voor reguliere patiënten: fysiotherapie bij HBS

Herstelsnel.nl zal per 26 november haar dependance openen op Craeyenhout, het fraaie sportcomplex van HBS gelegen in de Bosjes van Pex. Onder de nieuwgebouwde tribune, gelegen tussen voetbalveld 1 en de hockeyvelden, is onze praktijk gevestigd. Aanvankelijk dagelijks vanaf 15.00 tot 21.00 uur. In het nieuwe jaar zal de praktijk volledige dagen bemand zijn.
Natuurlijk zijn wij er voor geblesseerde sportmensen van HBS en andere sportverenigingen maar vanzelfsprekend kunnen ook reguliere patiënten uit de omliggende woonwijken gebruikmaken van deze nieuwe praktijklocatie. Naast de algemeen opgeleide fysiotherapeuten hebben wij de specialisaties manuele therapie en sportfysiotherapie in huis. U kunt zowel met als zonder verwijzing van een medicus bij ons terecht. Vergoeding door uw ziektekostenverzekering zal plaatsvinden indien u fysiotherapie in uw polis heeft.
De praktijk Herstelsnel.nl locatie Zoutmanstraat werd in 2007 opgericht en is uitgegroeid tot een vooraanstaand adres voor fysiotherapie en (sport)revalidatie in de Haagse regio.

Herstelsnel is aangesloten bij “Haags Goud”, het keurmerk van onze Gemeente voor sporters en sportverenigingen op het hoogste niveau maar ook voor dienstverleners die hun steentje bijdragen aan de topsport in Den Haag. Mede doordat de velden van HBS ons ter beschikking staan zullen wij nog beter in staat zijn om de herstellende sporters optimaal te begeleiden naar hun doel: namelijk zo spoedig mogelijke hervatting van trainingen en wedstrijden. Naast onze verbintenis met HBS zijn wij ook de huisfysiotherapeuten van Handbalvereniging Hellas, zowel de heren- als de damesselectie van Hellas 1 worden door ons begeleid.

Het is te verwachten dat er een wisselwerking zal ontstaan tussen onze twee praktijkadressen. Cliënten die in aanmerking komen voor bijvoorbeeld medische fitnesstraining of uitgebreidere krachttraining kunnen in sommige gevallen beter terecht op de locatie Zoutmanstraat en omgekeerd kunnen sporters die ver gevorderd zijn in hun revalidatie verwezen worden naar de praktijk op HBS.

Herstelsnel.nl zal op de nieuwe locatie nauw samenwerken met Fit4Play van hersteltrainer Johan Kuijsten. Fit4Play biedt mogelijkheid voor hersteltraining, conditietraining en loopscholing voor particulieren en groepen zonder medische indicatie.

 

 

 

 

 

Onze adressen

Herstelsnel.nl
 / Zoutmanstraat
Zoutmanstraat 55
2518 GN Den Haag
Tel.: 070-3644646

Herstelsnel.nl / HBS
Bosjes van Pex                                                             
Rechts onder de tribune van HBS
Evert Wijtemaweg 3-a
Tel.:    070-3232338
B.g.g.: 06-22930220 / 06-20508141
E-mail: herstelsnel@herstelsnel.nl
Web:    www.herstelsnel.nl

Fit4Play
Bosjes van Pex
Rechts onder de tribune van HBS
Evert Wijtemaweg 3-a
Tel. 06-14365580 (Johan Kuijsten)
E-mail: info@fit4play.nl
Web:   www.fit4play.nl

Bereikbaarheid Herstelsnel.nl Locatie HBS

1) Via de hoofdingang: Parkeerterrein HBS aan de Daal en Bergselaan.
De afstand naar de praktijk bedraagt 350 meter.
2) Via de zijingang in de Bosjes van Pex.
De afstand naar de praktijk bedraagt125 meter.

Mogelijkheid 2 is de kortste weg indien u met de auto komt. U slaat vanaf de Daal en Bergselaan de Evert Wijtemaweg in en parkeert op het terrein bij Pannenkoekenhuis Genieten (voorheen De Wildhoef). Vervolgens wandelt u door het bos richting de hoofdingang van HBS (velden aan uw linkerhand). Na50 meterbereikt u de zijingang van HBS daarna gaat u weer linksaf. De praktijk is gelegen aan de rechterkant van de grote tribune.

Alleen als u slecht ter been bent is het toegestaan om met de auto het HBS-terrein via de hoofdingang op te rijden. Voor deze patiënten is er parkeerplek gereserveerd  bij onze praktijk.
De praktijk is via beide ingangen bijzonder goed per fiets bereikbaar.

De fysiotherapeuten van Herstelsnel.nl heten u van harte welkom:
Jeroen Coster – Sven König – Suzanne van de Molen – Maurits Ruhl – Mara Bloo.

WARMLOPEN VOOR BEKERDUEL
TE WEINIG TEGENSTAND VOOR HAAGSE HANDBALLERS