Overlijdensbericht – Els Weterings

Overlijdensbericht – Els Weterings

Ons heeft het treurige nieuws bereikt dat Els Weterings is overleden.

Els heeft jarenlang het doel van ons ds1 verdedigd. Zij is op haar 20e naar Hellas gekomen, van het Utrechte UDSV, in de tijd dat de dames van Hellas ijzersterk waren in de Nederlandse competitie.  Els was van meet af aan aan een grote aanvulling in het veld en naast het veld. Met haar positieve uitstraling,  vechtlust en onaflatende energie was zij naast Sandra, Arja Reinders en Laura Wintermans een ijzersterke verdedigster van het blauwwitte doel. Zij maakte andere keepsters beter, door kennis te delen. Dat leidde ook tot uitnodiging voor het nationale team. 

Naast het veld was Els ook een fijne Helleen, met het hart op de goede plaats. Altijd positief, veel humor, gangmaker, gezellig, oog voor een ieder in de groep, kwam op voor iedereen, was altijd een meerwaarde in de groep, dacht niet aan zichzelf, maar aan het team. Een echt mensen mens met altijd een luisterend oor. 

Ook vormde zij jarenlang met Kees den Dulk een fantastisch scheidsrechtersduo; scheidsrechters waarvan je hoopt dat ze jouw wedstrijd fluiten,  omdat zij begrepen wat een wedstrijd nodig had. Wij zullen haar in Den Haag aan de Laan van Poot nooit vergeten,  zij heeft voor altijd een plek in onze rijke historie. 

Wij willen de nabestaanden veel sterkte wensen om dit verlies een plek te geven. 

Nieuwe maatregelen per zaterdag 13 november
Jumbo plaatjesactie!