Tijdwaarnemer komende zondag voor HS3 gezocht

Tijdwaarnemer komende zondag voor HS3 gezocht

Voor a.s. zondag 2 december zoekt Hellas een secretaris/ tijdwaarnemer voor de wedstrijd HS3- EHC HS2 om 09.40 uur in de Hellashal. HS3 is de ongeslagen koploper in deze klasse! Taken: wedstrijdformulieren vóór de wedstrijd controleren, tijd bijhouden + affluiten na 30 minuten, score bijhouden, uitsluitingen bijhouden en na afloop elke scheidsrechter 2 consumptiebonnen geven en 1 bon voor jezelf, dus 5 bonnen die in de enveloppe in de Segaar tas zitten. Daar zitten ook fluiten in, ballpoints en een formulier waarop je ook de score, gele kaarten enz. kunt noteren. Omdat het de eerste wedstrijd is moet je ook de scorebord computer installeren. Ik zit a.s. zaterdag achter de tafel bij HA1 om 18.30 uur en bij HS1. Dan zou ik je kunnen uitleggen hoe het allemaal werkt. Je moet 18 jaar zijn en lid van het N.H.V., dus geen basis/ ondersteunend lid. Voor DS2 hebben we voor zondag een secr./ tijdwaarnemer gevonden. 2 weken terug werd Loek van B. en H. sr. 5 minuten na het oorspronkelijke begin tijdstip van de tribune geplukt bij DS2, uiteraard geen ideale situatie! In ieder geval bedankt! Ook de andere helpers bedankt (Peter H., Arend, Zoë). Ook Yong Wah was afgelopen zondag samen met Peter H. aan het helpen achter de wedstrijdtafel, alhoewel ik dat niet wist omdat niemand me dat verteld had en ik me dat ook absoluut niet realiseerde. Excuses daarvoor! Als er een secr./ tijdwaarnemer zich bij mij meldt zal ik onmiddellijk de begeleider inseinen. Hoor je niets dan is er dus niemand. Vanaf a.s. zondag fluit ik 2 wedstrijden op een dag in Zuid-Holland, dus ik zal maar zeer sporadisch op Hellas zijn. Help Hellas uit de brand: niekwissink@ziggo.nl 070-3.91.11.63 06-26.333.696

Secretaris/ tijdwaarnemer gezocht voor DS3 a.s. zondag 2 december
Bruno de Beer, deel 13