Bruno de Beer, deel 13

Bruno de Beer, deel 13

Na een hele leuke gezellige week bij Charlotte mocht ik nu ook het huis van Fabienne op ze kop zetten

Dinsdag
De dag begon een beetje chaotisch.. We werden om kwart voor 8 wakker terwijl we kwart over 8 op school moesten zijn.
Nadat Fabienne snel gedoucht had zijn we heel erg hard naar school gereden op de scooter wat ik heel erg spannend vond.
Het was gelukkig niet zo een lang dagje omdat het elke dinsdag minirooster is op Fabienne haar school.
Na alle lessen wilde ik heel erg graag naar huis om te slapen maar er moest nog aan een profielwerkstuk gewerkt worden dus dat hebben we gedaan.
Toen ik eindelijk dacht dat ik even lekker kon uitrusten moest ik mee naar dansen. Van de leraar mocht ik ook meedoen en dat vond ik heel leuk,
ik heb allemaal nieuwe hip-hop moves geleerd die ik aan me volgende logeer adres ga laten zien. Ik ben daarna lekker op bed gaan liggen en in slaap gevallen.

Woensdag
De wekker ging om half 8 waar ik niet zo blij mee was. Met moeite moest ik Fabienne wakker maken omdat ze maar niet wakker werd.
De dag op school verliep heel traag maar ik had wel iets leuks om naar uit te kijken want ik mocht vandaag bij een vriendinnetje van Fabienne eten.
We hebben nasi gemaakt en daarna opgegeten en dat was heel lekker! Na al dat eten was mijn buikje wel aardig rond en was het tijd om weer
een training handbal mee te doen met de A2. Na 1.5 uur trainen was ik wel heel erg moe en was Bas vergeten dat we krachttraining hadden.. maar helaas
kwam Charlotte met de slimme opmerking dat we nog krachttraining moesten doen.. THANKS voor de extra spierballen Charlotte.
Ik heb het erg naar me zin gehad met de meiden maar ben daarna wel erg vroeg gaan slapen omdat ik een beetje hoofdpijn had.

Donderdag
Ik werd heel vroeg wakker en merkte dat Fabienne me had aangestoken met haar griepje. Ik mocht samen thuis blijven van haar moeder dus we hoefden niet naar school. Fabienne haar moeder heeft nog een lekker ontbijtje voor me gemaakt en daarna ben ik weer in slaap gevallen.
Ik had heel erg last van kriebelhoest dus had mezelf helemaal volgegooid met vieze hoestdrank, maar vies of niet het hielp!

Vrijdag
Door alle medicijnen was ik vrijdag weer helemaal hersteld en mochten we weer naar school. Ik had heel erg zin in deze dag want ik mocht voor het eerst
nieuwe vriendinnen ontmoeten. Ik had er erg veel zin in maar eerst nog even hard trainen. Na de training heb ik een feestje gehouden in de douche met
Joelle Kelly en Eline, de rest van de A2 was helaas al naar huis gegaan. In de avond mocht ik op de scooter naar Shirley toe waar nog een paar vriendinnen kwamen. Na een vermoeiende week was ik wel toe aan een paar wijntjes dus dat mocht ik drinken. Rond 12 uur mocht ik voor het eerst mee met Fabienne naar een feestje en ik heb het erg naar me zin gehad

Zaterdag
Ik werd wakker met enorme hoofdpijn. Bruno de beer met een kater. Maar dat was ik al weer snel vergeten want sinterklaas kwam in het land en daarom mocht ik vanavond me schoen zetten. In de avond vierde Demi haar verjaardag en daar ben ik naartoe gegaan. Na een gezellig feestje bij haar thuis zijn we achterop de scooter naar de Westwood gegaan. Ik vond het daar heel gezellig omdat er allemaal dieren waren want het feestje heette dierentuin. Ook waren Babette Pip Lisa en Zoe er en dat vond ik nog gezelliger. We zijn rond half 4 met de taxi veilig thuis gebracht en daarna ben ik heerlijk in slaap gevallen

Zondag
Eindelijk kon ik deze week een beetje uitslapen maar niet voor al te lang want we moesten naar de stad. Fabienne had haar iphone zaterdag voor de 94689keer op de grond laten vallen dus die was kapot en die moest nodig gemaakt worden. Toen we weer thuis kwamen ben ik weer terug in bed gedoken en toen kwam Scott langs en dat was erg gezellig!

Tijdwaarnemer komende zondag voor HS3 gezocht
DOELMAN BART RAVENSBERGEN HOUDT HELLAS OVEREIND