EK-Pool!!

EK-Pool!!

Wij van de dames A zijn bezig met het verzamelen van geld om diverse activiteiten te kunnen betalen. Zo willen we op trainingskamp en aan het eind van het volgend seizoen naar een buitenlands toernooi.

Om dat geld te verzamelen, organiseren wij allerlei activiteiten. De eerste is de EK-Pool. Jullie vinden hier het Voetbalpool EK 2012 – A meiden formulier. Hierop moet je de uitslagen van de poulewedstrijden van het EK-voetbal invullen. Ook moet je de kwart-/halve-/finalisten voorspellen en de eindwinnaar.

Inleg is een tientje (€ 10,-). Van de hele opbrengst krijgt de winnaar 40%, nummer twee 20% en nummer drie 10%. De rest, 30%, gaat in de pot van de A-meiden. We proberen zoveel mogelijk formulieren ingevuld met een tientje terug te krijgen, zodat we een grote pot hebben.

Het zou mooi zijn als alle Hellenen een formulier invullen. Vind je een tientje teveel, dan kan je natuurlijk ook samen met iemand meedoen.

Inschrijving is definitief als je hebt betaald op rekeningnummer 1673727 t.n.v. Jeugd Penningmeester Omnisport Hellas. Vermeld wel duidelijk EK-Pool 2012 en je naam.

Je kunt ook cash betalen bij een van de meiden van de A-jeugd of bij Bas Agterberg.

De formulieren moeten voor 8 juni zijn ingeleverd bij een van de meiden van de A-jeugd of bij Bas. Je kunt het formulier ook invullen en per e-mail versturen. Mail het dan aan ekpoolhellas@hotmail.com

Formulieren die na 8 juni binnenkomen, doen niet mee met de pool.

We houden u natuurlijk op de hoogte van de tussenstanden. Dat doen we via de Hellas-website.

Dank vast voor uw steun. En veel succes met het invullen!!!

De meiden A.

 

Jazzin'The Hague afgelast
HANDBALSTERS VAN HELLAS SLUITEN MET GOED GEVOEL AF