Hellas Corona Update – Contributie & Events

Hellas Corona Update – Contributie & Events

Het bestuur wil jullie bedanken voor de trouwe support en steun door ook tijdens de Coronacrisis lid te blijven van Hellas. Wij waarderen dit enorm in deze, ook voor Hellas, bijzondere periode.

De inning van de contributie is de afgelopen periode gewoon doorgelopen, ook al is Hellas een tijd lang gesloten geweest en is er sinds half maart geen competitie meer gespeeld. Nu het weer mogelijk is, wordt er hard gewerkt om aan alle leden (Coronaproof) trainingen aan te bieden. De trainers zijn weer met veel enthousiasme aan de slag gegaan en we zijn blij om iedereen langzaam, op afstand en in goede gezondheid, weer te verwelkomen.

De geplande evenementen (boskamp, sponsorloop, jeugd- en kersentoernooi) konden en kunnen geen doorgang vinden in de vorm waarin we dat gepland hadden, maar er wordt gewerkt aan plannen voor alternatieve evenementen tijdens de vakantieperiode, zodra dat weer mogelijk en toegestaan is.

We hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer te kunnen handballen zoals we dat gewend waren en we zullen jullie ook de komende periode op de hoogte blijven houden over wat er binnen de opgelegde maatregelen mogelijk is.

Voor nu hartelijk dank voor jullie begrip en, het allerbelangrijkste, blijf gezond!

Hellas in de topspo(r)tlights - interview met Bianca
Overlijdensbericht - Hein Vrolijk, een echte Helleen