Hellas spaaractie bij Jumbo Kornneef!

Hellas spaaractie bij Jumbo Kornneef!

Beste leden,

Vanaf maandag 27 september gaan wij samen met Jumbo Koornneef Aan de Haven (voorheen Jumbo Scheveningen) een bijzondere samenwerking aanAlle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Jumbo supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee?
7 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij Jumbo Koornneef Aan de Haven, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze Jumbo inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbokoornneef word je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen (naar verwachting +- half december).

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort Jumbo Koornneef Aan de Haven namelijk onze clubkas. Ga daarom vanaf 27 september naar Jumbo Koornneef Aan de Haven en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het om met je hele team een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

LET OP! De spaarboekjes worden vanaf volgend weekend (18/19 september) tijdens de wedstrijden en trainingen uitgedeeld!

RUWE DIAMANT KEVIN PRONK DÉ TOEKOMSTIGE MIDOPBOUWER BIJ HELLAS
Start competitie IMTO Benelux Heren 1