Staff damesselectie 2022/2023 is compleet!

Staff damesselectie 2022/2023 is compleet!

Zaterdag 14 mei werd de laatste competitiewedstrijd gespeeld door Dames 1 van Hellas. Het was een klinkende overwinning op de degradant United Breda. Een mooie afsluiter van een veelbewogen seizoen. Paul van Dijk blikt met een positief gevoel terug, “Afgelopen seizoen was een jaar met wisselende resultaten door Corona en de vele blessures. We hebben vrij gemakkelijk gehandhaafd. We hebben de mogelijkheid gehad om de Dames A-jeugd in te passen, wat goed uit heeft gepakt, en eigenlijk ook wel noodzakelijk was door een fors aantal blessures. Bij de laatste wedstrijd is er helaas afscheid genomen van aanvoerdster Susan. Erg jammer, we wensen haar veel plezier met alle vrije tijd die zij nu overhoudt!” 

De staf van de damesselectie is compleet. Komend seizoen staat Paul van Dijk weer aan het roer. Ook ervaren keeperstrainer Bart Uijtdebroek blijft actief voor de selectie. Er komt versterking bij van Thierry van Zundert en Olivier Beltman. De spelers uit de herenselectie hebben inmiddels een aantal jaar ervaring als trainer/coach. Beide zijn nu trainer/coach van de Heren A-jeugd, die een prima seizoen draaien in de jeugddivisie. 

Paul is blij met de aanvulling van Olivier en Thierry, “Deze twee 2 ambitieuze trainers zijn zeer welkom. Echte Hellenen die zeker voor een positieve impact op de groepsbeleving en het resultaat zullen hebben. Volgend jaar willen we de de vooraf afgesproken doelstelling halen, de ambitie is om volgend jaar voor het kampioenschap te gaan. We zullen daar wel met iedereen en met volle overtuiging voor moeten gaan. Dit zal lastig worden, maar wat is leuker dan een moeilijke uitdaging.“ 

Verder zal André de krachttraining onder zijn hoede nemen, blijft Anneke begeleidster van het eerste team. Wil, Bernadette en Yvette zullen op de achtergrond actief blijven voor de damesselectie. 

Jasper, die nu coach is van dames 2, blijft ook actief binnen de vereniging. In plaats van drie damesteams, krijgen we volgend jaar vier dames teams. Hierdoor zijn er wat verschuivingen. Jasper wordt coach van dames 3 en Ingrid wordt/blijft coach van dames 4. 

Sport Experience - Maak kennis met 4 sporten op 1 dag
HAAGSE CLUBS HELLAS, WHC/HERCULES EN EHC SNAKKEN NAAR HET EINDE